Masterchef de Albac

Aylin Cadîr & The Lucky Charms – un început

11/09/2013 Comments (6) Noutati

Alchimia toamnei

Mi-am asumat un mare risc punând la cale Alchimia toamnei. Pentru că în februarie, când am făcut primul concert la Teatrul Excelsior, era vorba de o lansare de album, era primul meu album, îndelung așteptat de foarte multă lume, astfel că nu a fost nici o surpriză că unii nu au mai apucat bilete. Pe de altă parte, m-am săturat să fac concerte în cluburi unde organizatorii (patroni de club sau nu) consideră că îți fac un favor că vei cânta la ei în club. Și unde e și fum, e și zgomot, deci clar nu e loc doar de muzică, cu atât mai puțin de poezie. In plus, vreau să evoluez ca artist, nu să stagnez, de aceea sunt dispus să îmi asum riscuri și vin în fața voastră cu un spectacol nou. Pentru că pe 28 octombrie va fi foarte diferit față de ce ați văzut în februarie, dacă ați fost la lansare. Un spectacol preponderent în doi – eu și poetul Sorin Poclitaru, cu multe piese în primă audiție, poate cu 1-2 invitați (aici e încă în discuție treaba).

Între mine și Sorin Poclitaru există o colaborare începută cu mult timp în urmă, materializată prin concerte și proiecte culturale, în care muzica folk a primit, evident, partea leului. În plus, în ultima vreme am compus suficient de multe piese pe versurile lui încât ideea unui spectacol comun a venit firesc. Iar Sorin nu e omul care să stea potolit, așa că a adăugat și o carte – Amalgam – pe care să o lanseze (și) la București. Așa că, timp de 90 de minute, vom alterna calupuri de piese cu poezii în lectura autorului.

Un astfel de spectacol nu se poate realiza fara ajutor. Si chiar daca pe parcurs ni se vor mai alatura sponsori, acum vreau sa ii mentionez pe cei cu care am pus la cale Alchimia toamnei. As vrea sa multumesc oamenilor de la Hello Hotel din Bucuresti, in special Roxanei Paun, pentru sprijinul dat in realizarea spectacolului, Sorin urmand sa fie cazat la ei. De asemenea, Claudiei Tocila si Domeniilor Samburesti, cu care am colaborat si la realizarea albumului HOINAR prin Piata Matache.  Nu in ultimul rand, domnului Aurel Mitran si doamnei Violeta Creanga, care au crezut in nebunia mea de a face inca un spectacol la Excelsior. Iar pe voi va invit la spectacol si va multumesc in avans pentru ca veti fi alaturi de mine si de Sorin. Pentru ca doar impreuna putem face lucruri frumoase, noi pe scena si voi in sala.

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Excelsior si costa 32,40 lei si online pe Bilete.ro (aici se adauga o taxa de procesare suplimentara de 8,01 lei).

6 Responses to Alchimia toamnei

 1. Andrei says:

  Sigur se gasesc bilete si la Excelsior? Ca a fost cineva si doamna de acolo habar nu avea despre ce e vorba…

 2. Make says:

  @Andrei in mod normal da, am dat un mesaj la teatru sa le spun sa anunte si la casa 🙂

 3. […] 28 octombrie ne vedem la Alchimia Toamnei […]

 4. D-Petre says:

  Frumos titlu ai ales, bravo si la cat mai multi spectatori !

 5. Make says:

  @D-Petre multumesc, spectatorii sunt cea mai mare problema a acestui spectacol, daca o rezolvam, e perfect :))

 6. […] În schimb aş vrea să am mai mult timp pentru a asculta şi participa mai des la evenimente ca Alchimia Toamnei. Spun asta chiar dacă m-am procopsit cu o răceală de toată frumusetea. Pe scurt … am […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *