Zile agitate

Concertele lunii martie

25/02/2014 Comments (5) Noutati

O alegere făcută

Filosofând un pic, aș spune că viața e suma tuturor alegerilor pe care le facem la un moment dat. Pornind de la hainele cu care pleci dimineața de acasă, la locul unde iei prânzul, până la cariera pe care o urmezi, culoarea mașinii sau numele copiilor. Cineva (un optimist, fără îndoială) spunea că nu există alegere proastă, ci doar cea mai bună alegere pe care ai identificat-o la momentul respectiv. Pentru a-ți păstra respectul celor din jur, dar mai ales respectul de sine, e la fel de important să îți asumi alegerile făcute. Și să acționezi în consecință.

Sighisoara - O alegereMai mulți prieteni din Mureș sau Mediaș au ales să își petreacă seara de joi la Sighișoara, în cocheta cramă La Pastorella (foto sus). Un loc unde au început multe povești frumoase din ultimii aproape trei ani, lângă un pahar de vin (OK, mai multe pahare de vin) și o chitară. Și nu știu cum să le mulțumesc pentru asta, nici nu contează dacă sunt mulți sau puțini (întrebați-l pe Sorin Poclitaru, unul din cele mai frumoase concerte ale mele la Humor le-am făcut cu 10 oameni în pizzerie). Sunt oamenii care te fac să cânți cu inima, pentru că doar așa le poți răsplăti devotamentul. Nu, nu e un cuvânt prea mare, nu e o alegere neinspirată, Dana și Dani și-au lăsat gemenii acasă la Mureș pentru a veni la concert, ba au venit pregătiți cu “sirop pentru prieteni” și “murături la pachet”, if you know what I mean (foto stânga)! Adelina și Raluca au venit direct de la muncă tot de acolo, la fel Anamaria și Calin de la Mediaș. Chapeau, mes amis!  Nu, nu l-am uitat pe Feri. Și el a făcut o alegere: să se împrietenească cu un tâmpit ca mine și să creadă în toate nebuniile respectivului. Și din acel august 2011, am făcut multe chestii împreună, blogging, fotbal, festivaluri sau mai știu eu ce. Atât mai vreau să spun despre el: dacă vreodată aveți ocazia să lucrați cu el, vă asigur că vă puteți baza pe seriozitatea lui 1000%.

În același timp, la mulți km distanță, sute de mii de oameni făceau și ei o alegere, aceea de a rămâne în piață, indiferent de riscuri. Libertatea e o miză prea importantă.

5 Responses to O alegere făcută

 1. Feri says:

  Ce bei ? :))

 2. Make says:

  @Feri Ce, nu se vede? Sirop :))

 3. […] Saschiz, Valea Viilor, Prejmer, Câlnic și Dârjiu. Numai că, vorba poetului, am făcut o alegere – să mă opresc la Criț, o localitate despre care nu știam nimic. Doar că am o […]

 4. dana says:

  data viitoare venim in formula completa!

 5. Make says:

  @Dana adica si cu juniorii? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *