A inceput scoala…

Pentru maini intinse nu exista Zelist

06/10/2011 Comments (2) Blog

Are cineva un pic de timp?

Ieri nu am reusit sa scriu pe blog – dupa o perioada foarte prolifica – saptamana trecuta am avut 15 articole pe blog, de luni pana sambata!. Si nu pentru ca nu am vrut, dar sunt momente in care evenimentele din viata mea au o densitate cu totul si cu totul anormala.

Zilele acestea sunt pe drumuri si cand spun asta nici nu glumesc, nici nu exagerez prea tare. Ieri (miercuri) am ajuns la Galati unde astazi are loc un workshop de cercetare ca o concluzie a unui proiect desfasurat aici în ultimii 3 ani (detalii aici despre proiect). Tot azi ma intorc in Bucuresti, pentru ca maine (vineri) plec la Alba Iulia la festivalul de teatru „Povesti” (detalii aici) unde ForeverFolk este acreditat.

Sambata voi fi blogger oficial la inaugurarea „Cluj Arena” si imi voi implini un vis: sa ii vad live pe Scorpions. Iar pentru asta trebuie sa le multumesc lui Dan si simpaticilor de la TVDeCe.

Nu, drumurile si aventurile nu s-au terminat. Luni seara, la Bucuresti, are loc lansarea discului colectiv Folk din pana mea! unde, cu onoare, apar si eu, alaturi de nume ca Emeric Imre, Puiu Cretu, Ovidiu Mihailescu sau Liviu Nechita si multi altii, toti cu compozitii pe versurile prietenului Sorin Poclitaru, omul care ne gazduieste ori de cate ori mergem la Gura Humorului.

Iar marti dimineata, la ora 11, ar trebui sa particip la Orsova la sedinta Consiliului Consultativ al Parcului Natural Portile de Fier, unde reprezint Universitatea din Bucuresti.

A, sa nu uit, pe 15 ne vedem din nou la Cluj, la Cupa Bloggerilor la fotbal si la concertul din The Barrel’s. Daca il intreb pe Bogdan Besliu, el ar vrea sa dau o fuga si pe la Festivalul de Film Comedy Cluj, dar stie ca amandoua clonele mele sunt ocupate si nu se va supara pe mine.

Are cineva un pic de timp? Ca uneori mi-e dor sa lenevesc un pic in pat. Numai un pic…

Sursa foto

2 Responses to Are cineva un pic de timp?

  1. ah, daca ai sti de cand port in cap un articol despre cat de important este timpul… si pentru ce fac tot ce fac

    in sfarsit, cu acest articol, m-ai determinat sa scriu acest articol… multumesc 🙂

    PS: cand fac rost de ceva timp de prisos, te sun 😉 il dau la un pret bun 😀

  2. […] ieri scriam de la Galati despre timp, azi dimineata la 6 postam din Bucuresti despre cel mai mare profit din twitter, iar acum va salut […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *