Aparitii live in perioada urmatoare

Vin sa cant la Cluj! Dati-mi o sansa!

07/10/2011 Comments (0) Noutati

“Povesti” din Alba Iulia

Da, ieri scriam de la Galati despre timp, azi dimineata la 6 postam din Bucuresti despre cel mai mare profit din twitter, iar acum va salut de la Alba Iulia. Miercuri a inceput aici festivalul de teatru “Povesti”.

Fara prea multe detalii (gasiti toate informatiile pe Turism Alba), va anunt ca astazi se mai joaca:

18.00 XXL (FAT PIG), regia Cristi JUNCU, Teatrul ACT Bucuresti / Sala Teatrului de Papusi „Prichindel”,Spectacol pentru tineri si adulti (120 min.)
19.30 SCATTERED, regia Kevin FINNAN, Compania MOTIONHOUSE Marea Britanie / Casa de Cultura a Sindicatelor, Spectacol pentru tineri si adulti (65 min.)
20.30 EEU SI EEA, Soso & Nuti Arad / Teatrul de Papusi „Prichindel” (aer liber), Spectacol cu marionete pentru toate vârstele (20 min.)
21.00 ABSOLUT!, regia Alexandru DABIJA, Teatrul ACT Bucuresti / Sala Teatrului de Papusi „Prichindel”,Spectacol pentru tineri si adulti (90 min.)
21.30 STAND UP COMEDY – DRAGOS POP, Pavilion, Spectacol pentru tineri si adulti (60 min.)

Eu optez pentru Scattered, pentru ca am auzit de la echipa festivalului ca este “a must see” si Absolut!, pentru ca vorbim de Alexandru Dabija. Daca sunteti prin zona, va astept dupa reprezentatii, sa schimbam cateva impresii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *