O propunere pentru bloggerii din Medias si nu numai

O saptamana activa

19/11/2011 Comments (7) Blog

Articolul nr. 500: ce insemn eu in online?

Da, acesta este articolul cu nr. 500 pe www.mariusmatache.ro. Nu e mult (pe ForeverFolk ne apropiem de 1900), dar nu cred ca e nici putin. Cu toate acestea, nu articolele scrise mi se par cele mai importante chestii facute de mine prin online, oricat de ciudat ar suna asta din gura unui blogger.

Da, am scris, despre evenimentele la care am fost invitat, despre concertele mele (pentru ca asa mi se pare normal sa faca un artist), despre evenimente caritabile sau cazuri sociale, despre evenimente sportive la care am participat sau in care am fost implicat. Despre tot ce am crezut ca merita laudat sau criticat. Despre locuri vazute si oamenii pe care i-am cunoscut (si nu au fost putine sau putini).

Cu toate acestea, mai importante decat articolele (fara indoiala utile, necesare, poate uneori chiar apreciate) raman faptele din offline alaturi de oamenii cunoscuti in online. Iar daca vreti cateva exemple as spune Echipa Bloggerilor, Acoustic Bloggers, strangerile de fonduri pentru oamenii care aveau o nevoie disperata de bani, expeditia bloggerilor la festivalul de la Alba Iulia, iar ultimul exemplu, dar clar cel mai drag, DreamTeamRO.

Pentru toate acestea, va multumesc! Dar sunt curios cum ma vad altii pe mine in online si dincolo de el.

Marius Matache – Hai sa

Sursa foto

7 Responses to Articolul nr. 500: ce insemn eu in online?

 1. ionut says:

  ce insemni tu in online? un om de treaba, un om frumos la suflet, un glumet si un chimist de renume mondial…:) la mai mare si ma bucur ca te-am cunoscut

 2. ruxa says:

  bre, make, bre chimistule, bre chiparosule si cantaciosule, eu decat atata zic: daca nu erai trebuia naibiului sa te inventam! :))

 3. nebuloasa says:

  Pana weekendul trecut te cunoasteam doar din online (ne-am mai inalnit de 2 ori, fugitiv, pe la niste evenimente, dar n-am apucat sa scrimbam mai mult ede 3 cuvinte). Dar pentru mine vei ramane omul ala care mi-a inseninat ziua cu un mail + o melodie, trimise fix atunci cand aveam nevoie. Deci te pup, ma! :))

 4. Costin says:

  Exact ca in descrierea din header. Thumbs up!

 5. azi 500 maine 5000 🙂 mult succes mai departe.

 6. Mihai says:

  felicitari.. insemni coleg, prieten si potential nas – desi s-au cam dus finele pe care le stiai tu :)))

 7. […] acest principiu de la care am plecat. Cand am “implinit” 500 de articole, scriam ce insemn eu in online. Daca atunci spuneam ce am facut eu in online, pe cine am ajutat eu, la 1000 pot spune ca online-ul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *