Ne vedem la Medias si Sighisoara

Ati vrut dovada? Iata dovada! Si ultima strigare!

02/08/2011 Comments (1) Blog

Blogger + IT = infinite love. Partea a III-a: accesorii

Daca primele 2 parti ale seriei “Blogger + IT = infinite love” (serie realizata in cadrul campaniei Quickmobile – Blogal Initiative s-au referit la doua instrumente bine definite (partea I – tableta, partea a II-a – laptopul), astazi vorbim de accesorii GSM, mai precis, in cazul meu, accesorii GSM Nokia, eu fiind un fan al marcii respective si avand, incepand din decembrie 1999, doar telefoane de la ei.

Accesoriile GSM sunt chestiile alea mai ieftine sau mai scumpe care au rolul sa te ajute/sa completeze rolul telefonului mobil si pe care, de multe ori le neglijam 1) de lene, pentru ca uitam, pentru ca ne grabim, pentru ca suntem comozi 2) ca mai rau te incurca 3) ca nu dam banii pe prostii.

1.  casca bluetooth – in ciuda a ceea ce vedeti zilnic, in Romania, ca si in multe alte tari europene, vorbitul la telefon la volan ESTE INTERZIS; cum vorbitul la telefon este modul in care poti rezolva multe lucruri fara a fi de fata si cum eu personal petrec destul de mult timp in masina, o casca bluetooth ar fi o unealta foarte folositoare; dar prima, primita cadou, am stricat-o in primele 24 de ore :-).

2. Husa telefon – am primit cadou vreo 3, n-am purtat nici una, desi de multe ori scriu pe blog din laborator, asteptand sa se termine o reactie chimica sau o dezagregare; astfel ca sansele ca la un moment dat sa scap niste clorura de metilen sau piridina pe telefon sunt mari; dar, pana nu vezi, nu crezi;

3. Incarcator auto – fiind mai mereu pe drumuri, nu ma despart niciodata de el, pentru ca drumuri multe si lungi = vorbit la telefon mult = consum baterie = nevoie mare de asa ceva;

4. Cablu de date – desi nu sunt un mare fan al pozelor cu telefonul (raman la parerea ca pentru poze iti iei camera foto, pentru filmat camera video si tot asa), imi place ca atunci cand vad o cladire care imi incanta privirea sa o imortalizez si, cand ajung la laptop, sa o transfer, cu ajutorul Cablului de date pe laptop. Evident, as putea sa o postez direct pe twitter, da’ e complicat inca pentru mine 🙂 Dar iata o poza facuta cu telefonul mobil.

Pentru gama completa de accesorii GSM (ca poate voi folositi mai multe decat mine), vizitati sectiunea de profil de pe site-ul quickmobile. De asemenea, va invit sa spuneti care este cel mai folosit accesoriu de catre dumneavoastra in sondajul de mai jos.

 

One Response to Blogger + IT = infinite love. Partea a III-a: accesorii

  1. usernou says:

    Atentie daca cumparati de la quickmobile.ro
    Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana (era un telefon facut pentru Africa!). L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
    Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! E posibil sa aveti nevoie de bani in plus pentru a ii actiona in instanta in cazul in care patiti ca si mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *