Meciul secolului la Medias

M-am dat cu Ford Focus-ul cel nou

04/06/2012 Comments (0) Blog

Bloggerii, politica si atitudinea fata de ea

Suntem pe ultima suta de metri a campaniei electorale, o campanie care nu a ocolit nici online-ul romanesc. Marian Hurducas porneste o campanie foarte interesanta prin care doreste sa scoata lumea la vot – da, chiar e o datorie civica sa mergi sa iti exerciti dreptul la vot, unul din lucrurile pentru care au murit oameni ca noi sa le avem. Makavelis e mai pragmatic – isi vinde votul. Sau cel putin asa anunta. Chinezu scrie constant, dar vorba aia, el are antecedente cu politica, plus ca e mogul la Politica Locala. Chiar si Hoinaru scrie despre subiect.

Exista si bloggeri care au ales sa se implice. E cazul lui Lucian la Craiova, al lui Daniel la Arad sau al lui Dragos la Baicoi. Si desi multe pareri despre cei care se implica in politica suna de genul “se baga in troaca”, “pierd  timpul”, “vaneaza functii si/sau avantaje”, din partea mea au tot respectul. Pentru ca un sistem se poate schimba doar din interior. Pentru ca e usor sa spui ca nu e bine, e mai complicat sa faci cum e bine.

Sa nu mai vorbesc de bloggerii care au scris despre Nicusor Dan – eu am citit la Ruxa si la Elena, dar sigur sunt mai multi, ca am tot vazut linkuri.

Indiferent de care parte a baricadei va aflati, indiferent de partidul cu care simpatizati, indiferent daca scrieti din convingere sau din interes, (si) eu va rog sa mergeti la vot! Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru sau, Doamne fereste, sa voteze in locul vostru!

P.S. In ceea ce ma priveste, se stie ca sunt inregimentat politic de ceva vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *