In curand pe ecrane: DreamTeamRO si ecosistemele acvatice

Sucursala BCR La Matache transmite live

27/06/2011 Comments (3) Blog

M-am inregimentat politic

Dragilor, vine o vreme in viata fiecaruia in care trebuie sa luam decizii care pot sau nu sa convina celor din jur. Am hotarat sa candidez la o functie politica, pentru a schimba ceva in starea de fapt a lucrurilor. Acest lucru se va intampla in mod oficial (asa cum ii sta bine unui artist) pe 1 iulie 2011, incepand cu ora 20.00, la Lehliu Gara, in locatia numita La Partid (facebook link). Unde, alaturi de colegii mei Radu Tudoroiu si Alex Nichita – aka Folk Band Imperfect – urmeaza sa sustinem un concert de muzica folk :-).

Depasind mica gluma cu intratul in politica (momentan nu e pe lista mea de activitati), va anunt ca partea  concertul este cat se poate de serioasa. Ca de obicei, nu pot refuza invitatia de a canta intr-o locatie unde nu am mai cantat, astfel ca, pe 1 iulie vom evolua, in formula completa, in locatia din micul oras din judetul Calarasi.

Pe vremuri, venitul la Bucuresti de la Slobozia avea 2 variante: 1) Slobozia – Urziceni – Bucuresti sau 2) Slobozia – Ciochina – Lehliu Gara – Bucuresti. Varianta a 2-a insemna pe atunci (sa tot fie 20 de ani) un drum mai liber, mai fara TIRuri si o halta obligatorie la “Hanul din Salcami” la mancat mici si baut Pepsi (era una din locatiile unde mai gaseai).

Asa ca, daca sunteti din Calarasi, Slobozia sau din imprejurimi, va asteptam vineri, 1 iulie, la….Partid.

3 Responses to M-am inregimentat politic

  1. […] Marius Matache&Folk Band Imperfect, La Partid, Lehliu-Gar? detalii aici […]

  2. […] tot scriam deunazi ca m-am inregimentat politic, e timpul sa ne ocupam si de o campanie electorala. Probabil ati aflat de pe net sau de la TV […]

  3. […] In ceea ce ma priveste, se stie ca sunt inregimentat politic de ceva […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *