simboluri scenă emoții

Simboluri din Alchimie

simboluri scenă emoții

Emoții – AMR 4 zile

04/05/2016 Comments (1) Noutati

Colegi de scenă pe 16 mai

Știți că oricât ar fi de lansarea mea, nu pot să fiu doar eu pe scenă în spectacolul de lansare. Pur și simplu nu e stilul meu să mă bucur de unul singur, întotdeauna am împărțit emoția unui spectacol de amploare cu oamenii cu care am lucrat și luptat. Cu atât mai mult când vorbim de un proiect ce nu ar fi fost posibil fără contribuția unui număr extrem de important de oameni care au pus umărul, fie că vorbim de cei care au contribuit la campania de crowdfunding, fie oamenii din echipa mea. Pentru că Alchimie este, fără doar și poate, rezultatul unei munci de echipă.

În primul rând este vorba de Sorin Poclitaru, textier, casă de discuri (prin Asociația F.A.I.R.), coleg de scenă, sfătuitor, dar mai ales prieten. Alchimie a început în 2013 ca Alchimia toamnei, un spectacol de muzică și poezie în doi, eu și Sorin, și e firesc ca o parte din concept să apară pe scena de la Palatul Național al Copiilor. Evident, nu vor lipsi piese ca Baladă pentru bormașină, În Beijing sau poate chiar o piesă în primă audiție, iar el aduce faimoasele sale pamflete. E firesc să fie pe scenă și îmi doresc să fie pe scenă alături de mine. There is chemistry, pur și simplu!

Trupa csimboluri scenăare mă va acompania în a 2-a parte a spectacolului îi include pe Cristi Mihai (nai, voce), Berti Barbera (percuții), Lyuba Gordievski (pian) și Alexandru Panfilov (chitară). Este o formulă mult mai confortabilă pentru mine pentru o reprezentație live, mult mai apropiată de sound-ul cu care publicul meu este obișnuit, dar totuși diferit de ce ați auzit la mine în ultima vreme, la fel ca albumul. Alături de ei voi cânta, evident, piese de pe Alchimie.

Pe pagina de facebook am aruncat o întrebare legată de ce piese de pe primul album ați vrea să fie prezente în setlist-ul de pe 16 mai. Știu că nu poate lipsi Colind pentru prieteni, dar nu vor fi foarte multe piese de acolo, chiar dacă ele sunt, probabil, cele mai cunoscute. Regele a murit, trăiască Regele!

Despre bilete. În ziua spectacolului nu se comercializează bilete (dar asta cred că știți deja). Biletele se pot achiziționa pe iabilet.ro, unde aveți tot felul de forme de plată – se poate face pe factura la Vodafone sau Orange (dacă spectatorul nu are bani să vadă showul, cumpără biletul, merge la concert și plătește la sfarșitul lunii pe factura de mobil), cu cardul, prin Paypal, prin OP, rambus, în punctele fizice (care sunt circa 180) sau prin voucher. Am avut o solicitare de preț la pachet, dacă o pot numi așa. Cineva a dorit 10 bilete și 10 albume la concert și evident a primit un preț preferențial pentru ele. Dacă sunteți grup și vă interesează, lăsați un comentariu, dați-mi un mail sau un mesaj pe facebook.

De săptămâna viitoare începem să livrăm recompensele promise pentru campania de crowdfunding, evident vom începe cu Bucureștiul pentru ca oamenii să intre în posesia biletelor și tricourilor pentru lansarea de pe 16 mai. Că discul l-au ascultat deja (hihi!). Apropo, v-ați abonat la newsletter? Că niciodată nu se știe când mai anunțăm vreo veste bună!

În concluzie: luați-vă bilet pentru 16 mai, abonați-vă la newsletter, spuneți-mi ce piesă de pe HOINAR prin Piața Matache să cânt și vă iubesc maxim!

One Response to Colegi de scenă pe 16 mai

  1. […] Acum Marius se pregăteşte intens de lansarea albumului ALCHIMIE la Bucureşti, lansare care va avea loc în 16 mai, începând cu ora 19:00, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti (Sala Mică). Mai multe despre simbolurile de pe coperta albumului ALCHIMIE şi despre colegii de scenă din 16 mai puteţi citi pe blogul mariusmatache.ro. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *