Concert Marius Matache&Folk Band Imperfect la Ploiesti

Jurnal de concert Marius Matache in lectura autorului (4)

01/08/2011 Comments (6) Noutati

Concert la Sighisoara

Pentru mine e o mare bucurie sa cant in orase  unde nu am nu am ajuns pana acum sa cant. Pe 6 august voi canta alaturi de bunul meu prieten Vlad Dulea, dar si de Anda Moldovan si Virgil Suciu la  Sighisoara, unul din cele mai frumoase orase ale Romaniei.

In Sighisoara am mai cantat, dar asta se intampla la Festivalul de Arta Medievala intr-o perioada in care muzica era doar un hobby, nu o chestie serioasa ca acum. Astfel ca pot spune ca e prima oara cand artistul Marius Matache vine sa cante in orasul-cetate de unde au pornit in muzica folk Adrian Ivanitchi sau Dinu Olarasu.

Concertul are loc in Crama La Pastorella a Hotelului BinderBubi Sighisoara (str. Nicolae B?lcescu, nr. 8) incepand cu ora 20:00. Intrarea este libera pe baza unei rezervari prealabile la numarul 0372.088.888.

Concertul nu ar fi fost posibil fara ajutor unor oameni tare faini, numiti, generic, parteneri media:  #DreamTeamROwww.infosighisoara.ro,Medias NewsForeverFolkMedias LiveFeri Teglas.

6 Responses to Concert la Sighisoara

 1. ANDREI says:

  Am fost la concert si ce pot eu sa mai adaug la acea explozie de cultura decit ca Marius e pe veci artistul meu preferat si la o saptamina de la concert, inca nu imi revin,a fost sublim.SUFLETUL MEU ERA BOLNAV ACUM E VINDECAT.

 2. make says:

  @Andrei – multumesc mult pentru cuvintele frumoase, inseamna ca nu am pierdut timpul pe scena si sper ca foarte curand sa repetam isprava, la Sighisoara sau la Medias 🙂

 3. ioana says:

  Ai fost bestial.Am stat la o masa chiar in fata ta si a celorlalti care ne-ati uns la suflet.A fost o placere sa-mi aduc aminte de vremurile din liceu cand cantam si eu la chitara.BRAVO! si sper sa mai veniti la sighisoara.

 4. make says:

  @Ioana – multumesc frumos – oricand ma cheama cineva, eu vin, deci sper sa repetam isprava cat mai curand 🙂

 5. dana says:

  daca nu veneam, ma zgariam pe ochi! 🙂 foarte fain concertul, pe la noi prin ms cam putine, dar sa speram ca se remediaza situatia, cu un pic de noroc! si cand mai sunteti in zona, pe o raza de vreo 100 km 🙂 noi venim ! 🙂

 6. […] cu muzici de calitate. Desi initial trebuia sa cantam in Crama La Pastorella (asa cum anuntatsem si aici), m-a bucurat faptul ca urma sa cantam in aer liber, iar forma de U a hotelului il facea aproape un […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *