Ma ajutati sa ajut pe cineva?

Jazzappella: perfectiunea muzicii

15/01/2013 Comments (0) Blog

Dati un vot pentru o cauza

V-am rugat ieri sa propuneti mai multe cauze pentru care as putea dona cei 100 de euro castigati in campania Coca Cola – Blogal Initiative. Iar acum ma felicit ca am facut asta si ma felicit ca va pun pe voi sa alegeti. Ma felicit ca am facut aceasta miscare pentru ca astfel am aflat de mai multe situatii grele si pe care ma bucur sa le prezint aici, in speranta ca, din gura in gura si din tastatura in tastatura, informatia va merge mai departe si poate pentru cei in nevoie va fi util. Ma felicit ca v-am rugat pe voi sa alegeti pentru ca mie unul mi-ar fi imposibil sa o fac.

Cum as putea sa aleg? Stiti ca iubesc polo-ul. Datorita lui Andrei Iosep am aflat de cazul lui Dragos Parlog, un poloist care trebuie reoperat pentru stoparea efectelor unei tumori cerebrale. Ce sa spun despre oamenii care viseaza la o misiune spatiala romaneasca, i-am numit aici pe cei de la ARCA. E foarte important sa crezi in visul tau si sa lupti pentru a-l transforma in realitate. Despre lupta bolnavilor de hemofilie ati auzit si vazut pe la televizor. Organizatia Salvati Copiii o promovez constant la mine pe blog si in concerte. Si Ana Soare are dreptul sa spere intr-o copilarie normala, iar locul unde ea lupta (Spitalul Fundeni) pentru asta il stiu foarte bine si nu e deloc unul placut copiilor. Cristina mi-a povestit despre copiii din Braila din evidenta Serviciului Social. Si la Medias sunt oameni care incearca sa ajute alti oameni, iar doamna Luminita Zgabei este unul din oamenii care face asta constant. De aceasta data, incearca sa ajute 6 copii din Avrig.

Fiecare cauza este importanta, fiecare cauza imi spune ceva si mi-ar fi imposibil sa aleg. Asa ca va rog sa votati voi, cei care ma cititi, iar ce veti alege voi, aceea va fi optiunea mea. Se poate vota pana joi la ora 14:00. Am rugamintea sa nu incepeti discutii de genul “ala voteaza mai des, ala fura etc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *