Am fost analist la TV

Dati un vot pentru o cauza

14/01/2013 Comments (12) Blog

Ma ajutati sa ajut pe cineva?

In decembrie am participat la o campanie Blogal Initiative in care premiul urma sa fie donat unei cauze pe nobile pe care o voi alege eu. Intrucat am fost harnic, iar clientul m-a ales printre premianti, a venit momentul sa donezi suma castigata catre o persoana sau o asociatie care are nevoie de ei.

Evident ca am cateva idei, dar as vrea sa stiu voi cui credeti ca ar trebui sa donez acesti bani (organizatia Salvati Copiii este una din variante). Daca sunt mai multe idei interesante – pe care va rog sa le postati intr-un comentariu – facem un poll rapid. Asadar, vreau sa ma ajutati sa ajut!

Astept comentariile voastre pana maine la pranz (ora 12:00).

Sursa foto

12 Responses to Ma ajutati sa ajut pe cineva?

 1. Make, eu sincer , recomand ca de acesti bani sa cumperi alimente si sa le donezi unei familii nevoiase… Eu cunosc o mama care isi creste singura copiii in urma decesului sotului dumneaei….

 2. Make says:

  @Dana banii nu ii virez eu, ci organizatorii direct 🙂

 3. Am inteles…. In cazul acesta ma gandesc la un ajutor pentru bolnavii de hemofilie…. 🙂

 4. Draga Marius,

  Esti un om minunat! Mii de multumiri din suflet pentru ca te-ai gandit si la noi. In numele copiilor, iti multumim pentru sustinere!

 5. Make says:

  @Salvati Copiii momentan e doar o varianta – cititorii vor decide unde merg banii 🙂

 6. Make says:

  Inca o varianta de pe facebook – campania doamnei Luminita de la Medias pentru 6 copii https://www.facebook.com/media/set/?set=a.221013408033954.56808.159470510854911&type=1

 7. […] rugat ieri sa propuneti mai multe cauze pentru care as putea dona cei 100 de euro castigati in campania Coca […]

 8. Didi says:

  S’au virat banii?

 9. Make says:

  @Didi o sa ii rog cand vireaza sa imi faca si mie o copie dupa OP sa il afisez aici. Stiu ca acum 2 sapt inca nu se facuse plata – ma voi interesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *