Ai putea trai o zi fara apa?

Cum sa faci cadoul potrivit

06/04/2012 Comments (0) Blog

Evenimente culturale de retinut

Sambata, 7 aprilie are loc un concert caritabil la Suceava unde vor canta, printre altii, Cosmin Vaman, Ioan Mateiciuc si trupa Odyssey. Toate fondurile ce vor fi stranse vor fi utilizate pentru proiectele asociatiei Salvati Copiii (filiala Suceava). Detalii gasiti pe ForeverFolk.

In perioada 9-14 aprilie 2012, admiratorii maestrului  Tudor Gheorghe pot beneficia de Promotia Sarbatorilor Pascale,  disponibila la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etaj.2. La achizitionarea unui bilet pentru spectacolul Tudor Gheorghe – Vremea Nemaniei” (23 mai – Sala Palatului) cumparatorul va primi in mod GRATUIT din partea artistului, o invitatie cu loc pentru concertul programat in data de 22 decembrie 2012. Detalii pe VreauBilet.

Joi, 12 aprilie, in Bucuresti, la Clubul Taranului are loc concertul “Joia Pacatosilor”, sustinut de Alina Manole si Raul Kusak, in formula voce si pian

Pe 25 aprilie are loc o noua editie Acoustic Bloggers in Joy Pub din Bucuresti, incepand cu ora 20:30. Concertul are un scop nobil, asa ca rezervati-va data in calendar. Nu lipsesc invitatii speciali, care vor fi anuntati la momentul oportun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *