Dezamagirile anului 2011 în SPORT

Fotbalisti de geniu in nationale slabe

10/01/2012 Comments (1) Sport

Evenimente sportive pe care vi le recomand cu caldura

Rugby. Am zis ca ar fi bine sa va mai aduc la zi cu ce meciuri de rugby puteti vedea in perioada urmatoare. Daca n-ati fost pana acum la un meci de rugby, va recomand cu caldura sa o faceti. E o cu totul alta atmosfera. Daca ati mai fost, va asteptam din nou alaturi de echipa de rugby a Romaniei sau alaturi de selectionata divizionara ce ne reprezinta in competitia echipelor de club.

Sambata, 14 ianuarie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti are loc meciul dintre Bucharest Wolves si Stade Francais. Meciul va incepe la ora 14. Biletele pentru aceasta partida au fost puse in vanzare incepand de luni la magazinul din curtea FRR (program de luni pana vineri intre 09.00 si 17.00) si pe site-ul www.myticket.ro.

O veste buna pentru clujeni. Se poarta discutii ca meciul international Romania – Portugalia, contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, ce va avea loc pe 4 februarie 2012, sa se dispute la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena. Un alt meci al echipei nationale a Romaniei de rugby, cel cu Ucraina, va avea loc pe 11 februarie dar la Bucuresti, pe stadionul Arcul de Triumf.

Handbal. Miercuri, 11 ianuarie 2012, la Sala Polivalenta din Bucuresti, Romania intalneste Belarus in cadrul preliminariilor pentru calificarea la Campionatul Mondial de Handbal Masculin 2013. Meciul incepe la ora 19:00, iar intrarea este libera.

Meci caritabil pentru Kassandra Rotariu. Sambata, 14 ianuarie, incepand cu ora 16:45, aceeasi Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui un eveniment caritabil ce are ca scop strangerea de fonduri pentru Kassandra Rotariu. Micuta Kassandra sufera de osteomielita, o boala care afecteaza sistemul osos, si a fost adoptata de sotii Rotariu dupa ce ea a fost maltratata de catre bunica sa.

La eveniment vor participa echipele Steaua 1986, “Nationala de Aur”, echipa nationala a artistilor si echipa nationala a jurnalistilor. Printre multi altii, spectatorii îi vor putea revedea si aplauda pe Gica Hagi, Gica Popescu, Helmuth Duckadam, Iosif Rotariu, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Adrian Enache sau Ghedi Kamara. In deschidere va concerta Stefan Stan, castigatorul concursului Vocea Romaniei. Biletele costa 10 lei (intrare unica) si se pot achizitiona din reteaua Diverta, de pe MyTicket.ro sau de la casele de bilete ale Salii Polivalente in ziua evenimentului intitulat “Sport, Generozitate, Speranta“.

One Response to Evenimente sportive pe care vi le recomand cu caldura

  1. […] ultima vreme am tot scris despre sport, fotbal sau nu. De aceasta data, Mircea a descoperit un documentar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *