Ce chitară să îmi cumpăr

Imposibil nu există

14/07/2015 Comments (8) Blog

Gura Humorului pentru tine

UPDATE: Juriul format din mine și Sorin Poclitaru a decis, cu greu, pentru că răspunsurile au fost toate foarte simpatice, ca premiul să meargă la CORIN. Mulțumesc tuturor celor care au răspuns și promit să mai facem chestii simpatice!

N-am mai fost la Gura Humorului de hă-hă…din aprilie (sic!). Așa că am zis că e cazul să dau o fugă prin Bucovina, că tare mi-e dor, așa că sâmbătă voi fi prezent la ocazia festivă de a-l vedea pe prietenul Sorin Poclitaru în ipostaza de socru mare. De fapt, motiv îmi trebuia mie…când e vorba de ducă și de Bucovina, îmi trebuie doar un pic de timp și ceva motorină. Așa că după ce servim Robbie Williams vineri, sâmbătă dis-de-morning ușchea spre Humor. De această dată însă, probabil nu voi apuca să servesc niște păstăi țigănești (Colesterolul lui Make likes this!), dar sper că măcar la deschidere să existe o afinată, că altfel îi bai mare! Abia aștept să mai bârfesc un pic cu Sorin, să mai punem țara la cale, să îi arăt cam cum sună începutul la Alchimie, să facem planuri pentru toamnă (că avem multe de spus și de făcut) și tot așa

Și pentru că voi sunteți cuminți și mă citiți, am zis să vă bucurați cumva că mă duc eu să petrec, am zis să facem un concurs tematic. Cum nu vă pot aduce Gura Humorului la București (nici nu ar fi bine, cred, Humorul e frumos la locul lui, acolo, cum ar fi să vedem Arinișul lângă Casa Poporului?), pun la bătaie un tricou cu Gura Humorului și 3 discuri cu muzică folk, la alegere (Marius Matache, Adela Deac Cristea, Vasile Mardare, Ștefania Iacob, găsim noi ceva pe care să vi-l doriți!). Tricoul e galben și cu un imprimeu mișto, dacă sunteți cuminți poate mai pun ceva la premiu (dar asta e secret deocamdată). Iar pentru a câștiga premiul trebuie să îmi povestiți ce înseamnă pentru voi Gura Humorului, ce vă leagă de loc, de ce mergeți acolo? Sau poate nu ați fost niciodată, dar ați vrea să ajungeți, de ce nu, merge și așa!

Așa că apucați-vă de treabă și comentați, termenul-limită pentru înscrierea la concurs este luni, 20 iulie, ora 18:00. Încheierea îi aparține lui Vlad Ilaș, cu o poză cu Humorul noaptea, o splendoare, nu altceva!

Gura Humorului

8 Responses to Gura Humorului pentru tine

 1. claudiu says:

  Nu am fost inca la Gura Humorului desi mi-am propus de multe ori. Sper ca in toamna asta sa se remedieze situatia. Cateva motive pentru care as vizita Gura Humorului: concerte folk, Arinis, Cooperativa de Pizza La Bomba, pastai tiganesti, Sorin Poclitaru (ordinea este aleatorie ).

 2. vali crintea says:

  Am fost in septembrie 2014 si m.as duce mereu la Gura Humorului pentru ca are o amplasare strategica , si permite vizitarea frumoaselor manastiri cu revenire la oras pentru cazare. As mai merge măcar o data pentru a vizita Complexul Arinis, iar la revenire as face traseul Transrarau de la Pojorata la Chiril. De asemenea in zona sunt multe trasee pentru bicicleta si m.ar tenta o astfel de experienta

 3. Make says:

  @Vali stii ca mi-au dat o idee? Cu bicicleta nu m-am dat niciodata la Humor :))
  @Claudiu cine stie, poate vii in toamna la un spectacol de lansare 😀

 4. Corin says:

  Nu am fost niciodată la Gura Humorului. Azi e prima dată când mă gândesc, conștient, la Gura Humorului. În timp ce scriam la acest comentariu am făcut și o căutare pe internet, să mă lămuresc mai bine ce e cu acest orășel și de ce aș vrea să văd Gura Humorului. Gândindu-mă serios, aș vrea să văd Humorul pentru că: e departe de București, arată bine în poze și e la înălțime. Am văzut că au și piscine (probabil de la statutul de stațiune turistică, dobândit în 2005, i se trag).

  Nu știam nici că Mănăstirea Voroneț se află chiar la Humor, dar nu-i nimic, omul cât trăiește, învață. 🙂

  Să tot mergi.

 5. Vlad Ilaş says:

  Gura Humorului e… acasă.
  Şi când ne-om topi de dor, ne-om întoarce la Humor… 🙂

 6. Tompos Alexandru says:

  Cum a zis si Vlad. Gura Humorului e acasa. Si cand zic acasa zic mai multe amintiri traite pana acum, mai multe decat cred ca voi mai avea in tot restul vietii… pentru fiecare coltisor si strada pe care o cunosc si cand trec pe acolo le imi amintesc ce boacane am mai facut… pentru toate gagicile pe care le-am pupat de la gradinita si pan’ m-am insurat :))… Pentru ca Humorul este locul meu de suflet si n-as putea sa nu fiu mandru ca m-am nascut (de fapt m-am nascut la Suceava) si am crescut acolo. Cat despre zona si minunatiile ei, n-as putea sa le reproduc la fel de bine ca cel ce le vede pentru prima data si le admira cu totul altfel. Si acum sa il contrazic pe Vlad… la Humor sa ne intoarcem cat de des putem, nu numa’ cand ne-om topi de dor!

 7. Simina B says:

  Gura Humorului….am fost destul de des acolo(desi mai bine zis-niciodata nu e destul sa stai prin zona)…motive? peisaje superbe…breathtaking..ca sa fim ‘in trend’:), aer curat, care sa iti oxigeneze creierul, si sa ajute la resuscitarea neuronilor(speramj sa ramana valabila forma de plural), pizza de la cooperativa, spiritul ascutit care se simte si din textele extrem de inspirate de pe menu, adrelanina sau relaxare la Arinis…clatite cu ciocolata si banane, …etc,…etc…

 8. vio says:

  Am fost la folk la Gura Humorului pentru prima data pe 22 februarie 2015, la concert Mircea Rusu. Mi-a placut foarte mult! Voi reveni pe 03 octombrie 2015, la concert aniversar Vasile Mardare. E departe de noi, bucurestenii, dar chiar merita sa ajungi acolo, macar o data in viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *