Un articol special

Ce le-ai darui oamenilor din jur?

23/02/2013 Comments (0) Blog

Ieri a fost bineri

Da, ieri a fost BINERI, nu vineri. A fost o zi cu multe lucruri frumoase. Si pentru ca ieri vorbeam de atitudinea pozitiva in scris, si pentru ca acesta este articolul 1001, iar pasiunea mea pentru cifre il asociaza cu povestile Seherezadei, articolul asta e despre fapte bune si lucruri frumoase.

Ruxa va scrie o carte despre Marin Moraru. De cate ori ma uit la “clasicele” romanesti ma intristez vazand distributii intregi care au plecat putin catre alte locuri. Marin Moraru e printre ultimii din generatia sa. Si merita cu varf si indesat aceasta carte, iar pe Ruxa o invidiez putin, pentru ca il va cunoaste atat de bine pe Maestru, dar nu prea mult pentru ca va trebui sa munceasca enorm. Ii tin insa pumnii sa iasa asa cum vrea ea si cum merita Artistul. Nu sunt vreun mare cititor de carte in ultimii ani, stiinta isi cere tributul catre literatura de specialitate. Dar nu pot sa ne remarc Editura All in ultima vreme, care are multe idei bune si proiecte dincolo de linia clasica de editura, iar pentru asta merita felicitati.

Cristina Bazavan are un nou look al blogului sau, dar si o schimbare de abordare. Cristina e unul din oamenii de la care oricine crede ca vrea sa scrie sau sa faca presa are de invatat. Asa ca, daca inca nu o cititi (zau ca nu stiti ce ati pierdut!) e momentul sa incepeti sa o faceti cu noul look al blogului.

BINERIAm anuntat turneul de promovare al lui Liviu Nechita si al albumului sau Dor de-acasa. Ma bucur enorm de mult pentru Liviu, stiu cat a muncit pentru el, stiu mai multe decat va spun voua, dar ce trebuie sa stiti sunt datele concertelor: 9 martie – Iasi (Serile Timpul), 10 martie – Piatra Neamt (Pub Km 0), 12 martie – Bucuresti (Aida Pub).

Iar seara zilei de BINERI s-a incheiat cum nu se mai putea mai bine: cu un concert al Trupei Atelier, cu Vladut si ceilalti in mare forma. Am cantat si am dansat ore bune, iar pentru asta le multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *