Continutul de calitate iti garanteaza o prezentare de succes?

Pe 15 octombrie, concert la Cluj

19/09/2011 Comments (5) Noutati

Inapoi in Mojo, inapoi la muzica

Am spus-o si aici, vine toamna (desi caldura de peste zi da senzatia de vara), intram in cluburi. Maine (n.a. marti, 20 sept 2011) de la 20:30 ne apucam de treaba.

Cand am cantat la Damage, multi prieteni au ramas pe afara, terasa fiind mult prea mica. Nici noi nu ne-am asteptat la asa multi oameni care vor sa ne vada – ne imaginam o cantare intre prieteni, ca era Madu in tara. Si, recunosc, ne-am simtit tare bine ca asa multa lume voia sa ne vada, dar ne-a parut rau ca unii au trebuit sa plece, ca altfel se darama terasa :-). Asa ca am hotarat ca primul concert din acest an am decis sa il facem la Mojo, locul unde ne-am simtit bine intotdeauna, unde am facut cateva concerte de tinut minte.

Si pentru ca la Mojo se poarta serile duale (cu 2 artisti invitati), ne-am gandit ca cel mai potrivit ar fi Puiu Cretu – ca vorba aia, noi ii stim piesele lui, el pe-ale noastre, coverurile se fac impreuna, deci tot ce mai spun e ca abia astept sa ne urcam pe scena. Pentru ca in septembrie am tot fost plecat pe la conferinte, unde chiar mi-a lipsit chitara, de care nu m-am despartit de cand m-am intors.

Playlistul nostru: Poem cu cai, Dali, Voi fi, Fara cifra doi, Zmeul, Marea, Bormasina, La piata, A thousand times, Toamna, Carciuma, Hai sa, Paradoxuri erotice, Si totusi – Ar fi – medley, Colind pentru prieteni.

Coveruri: aici nu divulgam, dar unele sunt cantate de noi, altele impreuna cu Puiu si tot asa.

Va asteapta un concert de circa 2.5 ore, cu piesele noastre si piese care ne plac, dar au apucat altii sa le scrie. Pretul biletelor este de 15 lei, iar studentii platesc doar 10.

5 Responses to Inapoi in Mojo, inapoi la muzica

 1. Adela says:

  nu, nu, maine nu e 22 septembrie! :-“

 2. make says:

  @Adela – evident ca nu :))

 3. […] Stefan Murgeanu, CoolNews, Cabral, Mike, Haolica, Oana Reveica, Oana Pasat, Daniel, Claudiu, Make, Andi Moisescu, Tomata cu scufita rosie, Elena , […]

 4. Andreea says:

  Imi place ideea de reducere a biletului pentru studenti,domnule Mare Folk-ist,Marius Matache.Frumos!

 5. make says:

  @Andreea – ideea apartine organizatorilor, eu nu pot decat sa o salut, pentru ca intotdeauna am avut studenti in public la concertele mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *