Despre Gala Premiilor ForeverFolk, dincolo de comunicate oficiale

Azi ne auzim la “Chef de vorbe”

12/01/2011 Comments (5) Noutati

Incepem concertele din 2011 cu o fapta buna

LATER EDIT: Blond cum sunt, am uitat sa spun unde are loc concertul :-). Remediez acum: Club Mojo, Bucuresti, str. gabroveni nr. 14. Multumesc, Milady, pentru avertizare.

Zoriori de ziua – checked. Aho-aho – checked-checked (ca-s doua, nu?). Sorcova – checked. Deci, a inceput un an nou, asa ca e timpul sa ne apucam de cantari.

Si asa cum am spus intotdeauna, e bine in viata sa faci fapte bune, ca rele n-am nici un dubiu ca e plin sacul. Asa ca am hotarat sa actionez in acest sens, iar pe 18 ianuarie va invit alaturi de mine sa facem o fapta buna. Va invit la un concert aparte. Un concert ce se numeste Folk On For Life – concert caritabil pentru Andrei Cioingel. Si tot ce vreau sa spun despre Andrei e ce isi doreste el de ziua lui: un transplant. Un transplant care sa il tina in viata. Suna melodramatic, dar nu e. E doar o realitate trista. Urmariti interviul cu el.

Ce se intampla pe 18 din punct de vedere artistic, probabil stiti deja. Eu si baietii din Folk Band Imperfect (Radu Tudoroiu si Alex Nichita), Vlad Dulea si Eugen Popovici adica Trupa !NTERZIS. Vom face o chestie la care ne pricepem cat de cat – vom canta. Am promis 3 piese noi (ma rog, una nu e noua pentru mine, dar e cantata doar la Suceava) si sper sa nu uit sa printez textele.

Concertul incepe la ora 20.30. Intrarea este gratuita, insa sunteti invitati sa donati pentru Andrei intr-o urna ce va fi amplasata in apropierea scenei.

Bonus: primele 10 persoane care doneaza minim 50 lei primesc un set (2 CD + DVD) cu muzica folk din partea mea – este un set de discuri de colectie, editat de Consiliul Judetean Alba pentru editia 2008 a Festivalului “Ziua de Maine” pe care ei il organizeaza. Discul nu se comercializeaza, deci e o ocazie buna sa il primiti, ca de cumparat nu prea aveti cum.

5 Responses to Incepem concertele din 2011 cu o fapta buna

  1. […] This post was mentioned on Twitter by ruxandraPRedescu. ruxandraPRedescu said: RT @make2000: Incepem concertele din 2011 cu o fapta buna http://bit.ly/giHFCR #peblog […]

  2. Milady says:

    Buna!Nu am inteles unde anume va fi concertul :(…

  3. Milady says:

    Multumesc!

  4. […] avea ocazia s? m? asculta?i pe mine împreun? cu trupa !NTERZIS ?i s? îl reasculta?i pe Marius Matache cu trupa lui, Folk Band […]

  5. […] Azi, de la 20.30, n-avem Sala Palatului, dar avem dou? buc??i arti?ti foarte mi?to, Marius Matache ?i Vlad Dulea, un club, Mojo, ?i încredere c? se […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *