De ce nu trebuie sa ratati festivalul de la...

Concerte in luna decembrie

12/11/2011 Comments (0) Noutati

Jurnal de concert in lectura autorului (11): Piatra Neamt

N-am apucat sa povestesc prea multe inainte de concertul de la Piatra Neamt. Doar ieri, in ziua concertului, am reusit sa postez cateva detalii. Apoi a doua zi am plecat spre Alba Iulia, cale lunga, sa-mi ajunga, si n-am apucat sa va povestesc.

La 48 de ore, pot spune ca seara de la Piatra Neamt a fost o surpriza tare placuta, asa cum doar chestiile despre care nu prea ai habar si te arunci cu capul inainte. Am aflat cu o seara inainte ca evenimentul are loc in cadrul unui festival de teatru (ce are loc intre 9 si 16 noiembrie si in cadrul caruia vor evolua Marius Manole, Ada Milea si multi altii). Locatia unde am prestat, cu un nume extrem de hazliu – Cercul Gospodinelor – este situata pe unul din dealurile de langa Piatra Neamt, oferea o panorama de noapte absolut superba a orasului.

Multumesc Cezar, pentru  lobby-ul facut la celalalt “vinovat” de prezenta noastra la Piatra Neamt, domnul Liviu Timus, directorul Teatrului Tineretului, care ne-a tratat cum in putine locuri am fost tratati. Pe scurt, ca niste ARTISTI (sunt atatea locuri unde suntem tratati ca niste prestatori de servicii, din pacate). Recunosc ca abia astept sa se termine renovarea teatrului (foto dreapta – cu schelele aferente) si sa avem ocazia sa “prestam” acolo.

Drumul spre Alba a fost superb, culorile padurii din Cheile Bicazului sunt greu de descris in cuvinte, am trecut prin munti pe la temperaturi negative (la Borsec, erau -1 Celsius). Am oprit de mai multe ori, sa facem poze (n-a iesit mare lucru) sau doar sa privim spectacolul naturii. Barajul de la Bicaz e la fel de impunator cum mi-l aduc aminte din copilarie, lacul era foarte scazut (spre coada lacului, apa se retrasese aproape total).

Cateva poze de pe drum si din oras gasiti pe pagina mea de facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *