Muzica, fara vorbe multe

9 ani de muzica

01/04/2013 Comments (5) Noutati

Pe unde mai facem o lansare de album?

Am luat o pauza de la concerte de lansare si de la promovarea albumului HOINAR prin Piata Matache, fiind prins cu alte chestii lumesti si deloc pasionante. Care sper ca azi sa se termine si sa ne putem intoarce la cele muzicale.

Lansare Timisoara Jazzissimo webPana acum, am sustinut concerte de lansare a albumului la Medias, Gura Humorului, Bucuresti, Iasi, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca, urmeaza Timisoara (foto stanga), Lugoj, Resita (detalii aici pentru cele 3), Lehliu pe 19 aprilie.

Mai sunt multe locuri unde nu am ajuns cu albumul si unde mi-as dori sa ajung, mai ales ca in multe din locatii nu am cantat niciodata. La Buzau (poate la Cafeneaua Artistilor?), la Piatra Neamt (mai mult ca sigur la Pub Km 0, dar mi-as dori sa il revad si pe dl. Liviu Timus, la Teatrul Tineretului), la Suceava (tatonez la Del’Iri), la Baia Mare (Gabi mi-a si batut un apropos subtil), la Oradea, la Arad, la Deva, la Calafat, la Tg. Jiu (mi-e dor de Cristi), la Sibiu (Tudor “lucreaza” deja la asta). De ce nu la Rm. Valcea, Tulcea, Calarasi, Bacau, Targoviste (mi-ar placea un spectacol la Teatrul Tony Bulandra). Poate, de 1 mai, o lansare la mare. In fiecare an am cantat si intr-un oras unde nu am fost niciodata si nu am nici o problema sa cant in orase mici, ba chiar de multe ori aici esti mult mai respectat. Nu intrebati de Slobozia, e luni, vrem sa incepem saptamana bine.

Mi-e dor si de Alba Iulia, de Medias, de Gura Humorului, locurile unde ma simt acasa si unde as merge oricand, cu sau fara lansare. Sunt atatea locuri unde as vrea sa cant, dar unde, din pacate, nu cunosc oameni si locatii. Nu sunt un artist scump in general, cu atat mai mult acum cand am interesul sa duc albumul in cat mai multe locuri.

Asadar, daca aveti ceva relatii pe la teatre, case de cultura, faceti un pustiu de bine unui artist tanar (ma alint si eu, ce vreti!) si aruncati o vorba. Promit sa nu va fac de ras. La fel, daca stiti pe cineva la vreo intreprindere radio-tv (de exemplu, Cristi Brancu am vazut ca mai cheama si oameni seriosi) unde sa imi arat moaca pe sticla sau sa tin o cuvantare, zau ca nu ma supar. Sau macar dati din share in share, sa se propage anuntul asta, ca folclorul urban.

Sa aveti o saptamana frumoasa va doresc!

5 Responses to Pe unde mai facem o lansare de album?

 1. […] 1. Cei care îl cunosc pe Make şi care l-au auzit cântând. Nu insist, dacă sunteţi în această categorie şi sunteţi în […]

 2. Radu Oncescu says:

  Ai putea sa te duci si in Calarasi – sunt iubitori de folk pe acolo.Asta daca nu te-ai dus

 3. Feri says:

  Nu-l mai poti lansa o data la Medias ? :))

 4. Make says:

  @Radu inca nu am fost in Calarasi – cine stie, poate iese ceva.
  @Feri odata pe trimestru? :))

 5. […] Astea fiind spuse, daca sunteti iubitori de folk, miercuri sunteti asteptati in Jazzissimo Lounge pentru a canta cu suflet alaturi de Make. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *