Concerte alaturi de Liviu Nechita

Daca as fi blogger…

08/03/2013 Comments (7) Noutati

HOINAR in Banat

In sfarsit, se intampla! Stiti afectiunea mea pentru Banat, mai ales partea lui sudica si anume Parcul Natural Portile de Fier, de la Bazias pana aproape de Severin. Pe de alta parte, una din primele mele plecari cu cortul, undeva in 1994, a fost in Cheile Carasului, cu o noapte dormita la Prolaz, cu vizitarea Pesterii Comarnic impreuna cu baietii de la Exploratorii Resita, apoi dormit la intrare in Pestera Buhui. Ce amintiri!

HOINAR in BanatDe cand am inceput sa cant imi propun sa ajung cu un concert si la Timisoara. E orasul de unde a pornit Phoenix-ul, trupa cu care am crescut, datorita carora am invatat sa cant, ale caror piese le visam (recunosc, in ultima vreme le-am cam uitat versurile). Dar ori de cate ori am incercat, ca si la Craiova, nu se lega nimic. Dar anul asta si albumul HOINAR prin Piata Matache par sa remedieze toate “lipsurile” din lista mea de orase unde nu am cantat si unde as vrea sa ajung sa cant. Pentru ca imi face o deosebita placere sa va anunt ca in aprilie voi sustine 3 concerte in Banat, dupa cum urmeaza:

10 aprilie – Timisoara, Jazzissimo Lounge

11 aprilie – Lugoj, Space Bowling

12 aprilie – Resita, Coda Vinci ANULAT

Nu pot sa nu le multumesc oamenilor care m-au ajutat sa ajung sa cant in cele 3 locatii si ma ajuta ca lucrurile sa iasa bine: Oltea la Timisoara, domnul Vasile Gondoci la Lugoj si Cristi Buica la Resita. Singurul lucru cu care se aleg de pe urma acestor evenimente e munca pe care trebuie sa o depuna, in caz ca nu aveau altceva mai bun de facut, iar pentru asta le multumesc si acum si, daca nu ma cotropeste senilitatea, o voi face si pe scena.

7 Responses to HOINAR in Banat

 1. ovi sirb says:

  Bine Make! În sfârşit şi pe la noi. Hai fuga, că pregătesc pâinea şi sarea.:)

 2. Make says:

  @Ovi Sirb abia astept 🙂

 3. D-Petre says:

  He, he … cred ca ne vedem si la Lugoj si la Resita.

 4. Make says:

  @D-Petre ma bucur – sper sa vina si Chinezu la una din ele 🙂

 5. […] astept sa se termine martie si sa ne vedem in Banat in aprilie. […]

 6. […] Bucuresti, Iasi, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca, urmeaza Timisoara (foto stanga), Lugoj, Resita (detalii aici pentru cele 3), Lehliu pe 19 […]

 7. […] Marius Matache – lansarea albumului HOINAR prin Piața Matache, Jazzissimo, Timișoara detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *