Cronica de spectator

Doamne din politica romaneasca

02/07/2013 Comments (3) Blog

Merg la SMS Camp

In materie de concerte, am un principiu: prima oara merg oriunde, iar de la o vreme se dovedeste util si in alte domenii. La SMS Camp imi propun sa ajung de ceva vreme, dar ca un facut, de fiecare data am altceva deja aranjat cand e anuntat evenimentul, ba turneu, ba vreun festival. Si anul asta nu ar fi facut exceptie daca invitatia celor de la Revista BIZ nu ar fi venit cu cateva zile mai devreme de un alt eveniment. Si cum promisiunea data e datorie curata, imediat dupa intoarcerea de la Strasbourg ma voi prezenta cu arme si bagaje la Paraul Rece pentru cea de a 4-a editie a Social Media Summer Camp.

Evenimentul include reprezentanti ai unor companii, agentii interactive si de comunicare si bloggeri. Si de la toate partile implicate cred ca voi avea ceva de invatat. Sunt un artist in ascensiune (acum 7 luni nu aveam album, acum am, l-am lansat in 15 orase si imi propun sa ajung in inca pe-atatea) si incerc sa gasesc cai de a ma promova pe mine si muzica pe care o realizez. Social Media a fost si este o componenta a strategiei mele de promovare (incepand de la bloggerii de pe coperta), dar pentru albumele viitoare imi propun sa am aliati si mai puternici in ceea ce voi face. Pentru ca doar asa voi reusi sa vin cu un produs si mai bun decat HOINAR prin Piata Matache.

Evident, sper sa adaug si ceva la notorietatea mea din mediul online. Nu in ultimul rand, mi-as dori sa gasesc solutii de continuare a proiectelor initiate in blogosfera (Echipa Bloggerilor – si nu doar la fotbal, Acoustic Bloggers). Si daca am pomenit muzica si Acoustic Bloggers, va informez ca vineri seara voi fi, alaturi de Ionut Tecuceanu, responsabil cu “antrenul”, urmand sa sustinem un concert la “locul crimei”.

In concluzie, multumesc Revista Biz pentru invitatie si ne vedem la Paraul Rece!

3 Responses to Merg la SMS Camp

  1. Haotik says:

    Vezi ca nu te primeste fara chitara 🙂 E obligatorie in cazul artistilor.:)

  2. Make says:

    @Haotik de ce crezi ca m-au invitat :)))

  3. […] cum v-am informat aici, in week-end am participat la SMS Camp, la Paraul Rece. Timp de doua zile am avut parte de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *