Portile de Fier - Cazane - Testoasa

Romania, ultima la finantarile de mediu

Mediu, sanatate publica, siguranta alimentara

09/07/2013 Comments (6) Blog

Confirmari

Dupa cum v-am informat aici, in week-end am participat la SMS Camp, la Paraul Rece. Timp de doua zile am avut parte de prezentari, brief-uri (unii de conceput, altii de jurizat), dialog mai mult sau mai putin formal, totul legat de online, social media, asteptari ale fiecarei parti implicate. In primul rand, am constatat pe propria-mi piele ca cel mai mare castig dupa un astfel de eveniment este partea de networking, de socializare intre cele 3 parti – clienti – agentii – bloggeri. Altfel lucrezi cu un om pe care l-ai cunoscut personal si nu doar dintr-un e-mail. Iar daca ai mai ciocnit si un Jagermeister, cu atat mai mult.

Confirmari BIZ euPrezenta la tabara mi-a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca respectul se castiga nu se confera. Ii multumesc lui Sergiu Negut pentru confirmarea ca, in foarte multe situatii, bunul simt e un excelent instrument de management. Companiilor prezente – Cosmote, Romtelecom, Servier Pharma, Fashion Days, Radio Romania 3 Net, Bergenbier (Staropramen), Renault, Wanted Transformation Consultancy, TNT Romania, Marks, UniCredit, Danone, Cora, Bacania Veche, Ascelis, Springer&Jacoby, Respect Media, Unilever, Mosaic Works, Caroli, Etarget, Orange – le multumesc pentru deschiderea aratata spre social media, evident un mediu ce nu pare atat de prietenos pe cat si-ar dori, dar care poate produce proiecte remarcabile cu putina rabdare si oamenii potriviti.

Multumesc Gaben pentru lectia de youtube, imi doresc sa o fi primit acum 2 ani, mi-ai confirmat ca sunt prea putin atent cu acest canal de comunicare. Multumesc Monica Jitariuc, Mihai Gongu, Ionut Munteanu si Laurentiu Dumitrescu pentru studiile de caz excelente. Multumesc Alex Negrea pentru confirmarea senzatiei ca ar trebui sa ne pasioneze mai putin ce fac altii. Multumesc Chinezu ca ai mancat inghetata cu mine pana ne-a stat pulsul (hihihi!)

Multumesc inca o data Marta si frumoasei echipe BIZ pentru oportunitatea unor confirmari si a unei evidente bune dispozitii, va multumesc pentru efortul depus (doar cine n-a organizat un eveniment se poate plange). Nu va multumesc pentru tona de inghetata mancata insa (solistii nu au voie sa manance inghetata)! Multumesc oamenilor care m-au facut sa zambesc cu toti dintii si celor care s-au constituit in publicul recitalului de vineri (neam de neamul meu n-a avut microfon reglabil pe inaltime – inside joke!). Tuturor le dedic, evident, o piesa de dragoste (o romanta!), Colind pentru prieteni.

Foto: Adrian Ciubotaru, caruia ii multumesc pentru excelentele unghiuri in care m-a surprins: mancand inghetata, rasturnat in fotoliu si multe altele (hihihi!).

Marius Matache&Folk Band Imperfect – Colind pentru prieteni


6 Responses to Confirmari

  1. […] Ruxandra Predescu, Dan Dragomir, Horațiu Hagiu, Radu Dumitru, Cristian Manafu, Sabina Cornovac, Marius Matache. Albume foto: Revista Biz, Ionuț Tecuceanu, Andra Stegaru, Cristi […]

  2. […] Alte pareri despre evenimente gasiti la Manafu, Ruxa, Dan Dragomir, Gaben, nwradu, Ciubotaru, Haotik, Sabina, Horatiu,OviudiuM, Andra, IonutT, RoxanaD, Mache, Ivo. […]

  3. […] Ar trebui să ne pasioneze mai puţin ce fac alţii. (Alex Negrea, sursa) […]

  4. […] Dan Dragomir, Gaben, nwradu, Ciubotaru, Haotik, Sabina, Horatiu, OviudiuM, Andra, IonutT, RoxanaD, Mache,   […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *