Steagul Romaniei a plecat la Londra

V-ati lasa pe mana mea sa fac playlistul MagicFM?

10/08/2012 Comments (3) Blog

Mister elucidat. Exista oameni cu chef de viata

Tineti minte provocarea celor de la Enciclopedia oamenilor cu chef de Viata? Ei bine, pe 1 august, intr-o atmosfera sobra si plina de elan muncitoresc a fost elucidat misterul din spatele acestei platforme.

Cum eu am fost retinut cu probleme vitale de promovare a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra, va invit sa priviti imaginile de mai jos, furnizate de corespondentul meu secret la aceastra intalnire strategica.

Foto 1 (stanga): operatiuni comune ale fortelor armate romane si din tari NATO; Foto 2: Dovada ca marimea conteaza; Foto 3: Interpelari  in Comisia Parlamentara pentru studierea oamenilor cu chef de viata; Foto 4: Dezvaluirea planurilor constructive ale noilor aparate F16; Foto 5: Discutii strategice privind legatura dintre sucul de rosii si Tower Bridge; Foto 6 si 7: Dovada ca extraterestrii exista si sunt prietenosi cu rasa umana.

 • Avioane
 • Baloane de guma
 • Comisia de Interpelari parlamentare
 • Constructie F16
 • discutii strategice
 • Fructe zambarete 2
 • Fructe zambarete cover

Dupa aceste discutii preliminarii si consfatuiri acerbe, Enciclopedia chefului de Viata si-a dezvaluit identitatea, asumata de Prigat, dar si noul aspect, pe care va invit sa il descoperiti singuri.

Iar daca vi se pare mai la indemana sa va manifestati cheful de viata pe facebook-ul nostru cel de toate zilele, oamenii de la Prigat v-au pregatit si o aplicatie in acest sens unde va puteti incarca declaratiile voastre de apartenenta la grupul oamenilor cu chef de viata, fie ca el se manifesta prin chef de calatorie, chef de facut miscare, cheful de a merge luni dimineata la munca sau mai stiu eu ce chef va cotropeste pe voi.

Orice ar fi, manifestati-va cheful de viata, altfel zilele isi pierd din farmec. Si zambiti, exact ca monstruletii de mai jos.

Chef de Viata

P.S. La colegul Hoinaru gasiti si o explicatie stiintifica a ceea ce s-a petrecut.

3 Responses to Mister elucidat. Exista oameni cu chef de viata

 1. Marius says:

  Am dat si eu acum like la pagina, e misto aplicatia cu Enciclopedia Chefului de Viata a celor de la Prigat! Eu vreau idei pentru distractie la birou ca m-am saturat de atmosfera serioasa!

 2. Make says:

  @Marius – noi ne jucam PACMAN in birou momentan :))

 3. Gabi says:

  ce draguti sunt…monstruletii:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *