Vreau sa fiu blogger oficial la Cluj Arena (II)

10 Proverbe si zicatori despre SPAM si SPAMeri

28/09/2011 Comments (0) Blog

Multe vesti bune si lucruri frumoase pe scurt

Se intampla atatea zilnic incat nu stii despre ce sa scrii mai intai. Cum altii au fost mai harnici, va trimit direct la ei, cu toata dragostea.

Ati auzit probabil ca R.E.M. si-au luat adio de la public, considerand ca e momentul sa se opreasca. Citesc aici ca au decis sa faca un best of cu rol de album de adio. Frumos din partea lor. Losing my religion a fost prima piesa ascultata de la ei, la Super Channel (retransmis de TVR), dupa 1990 (ce vremuri!).

Pe 6 octombrie vine la Bucuresti Brian Tracy si a sa “poveste a succesului”. DreamTeamRO fiind o poveste de succes si mai ales de dragoste (inside joke :P), pune la bataie 2 invitatii la conferinta. Tot ce trebuie sa faceti e sa postati în comentarii o poveste de succes si de ce o considerati voi de succes. Fie ca e o poveste ”clasica”, fie ca este povestea cuiva de lânga voi. 2 dintre voi, care ne vor impresiona mai tare cu povestile lor, primesc cele doua invitatii. Termen limita 1 octombrie, ora 12:00.

2 octombrie este Ziua LiveSTRONG, zi mondiala de actiune si celebrare a supravietuirii, fapt aniversat cu o serie de evenimente interesante.

In noaptea de 1-2 octombrieintre orele  18 si 4, are loc in Bucuresti Noaptea bibliotecilor.

Am scris un editorial pe WeRock.rodedicat, cu toata dragostea, Mariei Sale, Publicul. Pentru ca, din punctul meu de vedere, daca nu exista public, tu ca artist existi doar pentru statistici.

Bogdan a plecat la Oktoberfest. Nu, nu cu pluta :-). Cu autostopul. Daca vreti sa stiti ce face si cum e berea acolo, urmariti-l pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *