Saptamana cu emotii

Fotbal cu inima

27/07/2013 Comments (1) Sport

Pledoarie pentru sport

Anul trecut pe vremea asta spuneam ca imi e greu sa concep o lume fara sport. De atunci, am jucat fotbal pe San Siro, am participat alaturi de colegii din Echipa Bloggerilor la o cupa intinsa pe durata a 3 luni, m-am dat cu caiacul pe Dunare si am urcat de doua ori in aceeasi zi pe Ciucarul Mare, am participat, in calitate de spectator la Jocurile Olimpice de la Londra, am fost corespondent pentru un site de statistica sportiva la meciuri de rugby, am facut o serie de interviuri cu fosti mari sportivi aici pe blog – Andreea Raducan, Carmen Bunaciu, Andrei Iosep, Tony Adams. Iar peste toate acestea, mi-am facut multi prieteni in lumea sportului. Astfel ca sper sa nu gresesc cand spun ca pasiunea mea pentru sport, chiar daca nu s-a materializat in sport de performanta, m-a adus aproape de sport si de lumea din jurul lui.

Sport - Miscarea face bine 2013De aceea, provocarea prietenilor de la smartatletic (care la ora la care scriu aceste randuri sunt implicati pana peste cap in campania Miscarea 2.0 face bine, powered by Dolce Sportsmartatletic & GetFIT) sa scriu de ce e important sportul cred ca nu trebuia insotita de prea multe rugaminti. Indiferent ca visati sa alergati candva la un maraton sau doar vreti sa va relaxati dupa o zi sau o saptamana de munca, miscarea trebuie sa faca parte din viata voastra, fie ca alergati in parc, va plimbati cu bicicleta, iesiti la fotbal cu colegii sau faceti miscare cu Kinect-ul. Dincolo de argumentele clasice (cu cat de sanatos e sportul – chiar e!), m-am distrat citind cele 5 argumente gasite de Cristi, un om mult mai sportiv decat mine.

One Response to Pledoarie pentru sport

  1. […] in concurs asta. Multi imi sunt prieteni si tare mi-s dragi (Vlad Dulea, Roxana Bursuc, Anca Duma, Marius Matache, Valentin Bosioc); ma bucur sa ne intrecem cu fair-play 2.0 in asa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *