Acoustic Bloggers

Wishlist muzical pentru 2012

Cateva clipuri din recitalul de la Medias – Cetate...

06/01/2012 Comments (0) Noutati

Primele concerte pe 2012

Incep 2012 multumindu-va ca in 2011 ati fost alaturi de mine si de colegii mei de scena (in special Folk Band Imperfect) si cu speranta ca si in acest an veti face la fel. N-am promis niciodata marea cu sarea, dar ori de cate ori voi urca pe scena, voi da tot ce sunt eu capabil in acel moment.

Cum 2012 deja a inceput, deci e timpul sa anuntam deja primele concerte din aceasta luna.

Pe 7 ianuarie (adica maine, adica sambata) va invitam la un nou concert la metrou. Prima oara cand am cantat la metrou a fost o experienta incredibila si pentru ca “toate partile implicate” au fost bucuroase de rezultat. Astfel ca am spus ca e musai sa mai tragem o dubla. Asadar, de Sfantu Ion, va astept alaturi de Alex si Radu pe peronul statiei de metrou Piata Unirii 1, incepand cu ora 12:30, pentru o repriza de muzica folk intre…doua metrouri. Va asigur ca nu veti regreta.

Pe 19 ianuarie, alaturi de Puiu Cretu, Folk Band Imperfect si Adela Titescu, voi concerta in Club Prometheus in cadrul serii de folk intitulate “Focul din…Folk”. Va fi o seara cu regim special, majoritatea locurilor fiind deja rezervate unor oameni carora noi vrem sa le multumim pentru experientele anilor trecuti. Sunt fie oameni cu care am lucrat, colaborat, sunt oameni care au venit constant la concerte, sunt comentatorii fideli de pe acest blog. Voi reveni cu detalii pentru cei care tin musai sa ajunga la concert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *