FITS 2013 – 15 iunie

Inimi de oameni

19/06/2013 Comments (3) Blog

Setlist Acoustic Bloggers 7

Asa cum am promis, publicam mare parte din ce vom canta la Acoustic Bloggers no 7. Evident, nu pot sa va dau un setlist complet, nu de alta dar nu stiu ce voi canta eu sau Vlad Dulea, noi ne hotaram mai in scurt, asa. Dar in ultimele doua saptamani am repetat cu fetele si evident ca avem emotii. Vlad a fost harnic, mi-a trimis o lista de piese – Supergirl (Reamonn), Use somebody (Kings of Leon), Ana (Vama Veche), Let it be (Beatles) si Hallelujah (Leonard Cohen). Poate si ceva in plus, cine stie. 

Acoustic Bloggers 7Daniela Stefan deja are o arhiva de piese pe care le putem canta impreuna, sa speram ca nu o mai supara gatul si vom putea face piesele pe care ni le-am propus si anume: Crazy (Gnars Barkley), Can’t help falling in love with you (Elvis Presley), One of us (Joan Osbourne), I follow rivers (Likke Li), Killing me softly (Fugees).

Andra Zaharia planuise sa se intoarca alaturi de noi cu chef de cantat si sa canta, Skyfall (Adele), Valerie (Amy Winehouse) si I should have kissed you (Gloriana). Din pacate, ceva bacterie rebela nu ii da pace si gatul ei se afla in imposibilitatea de a canta. Next time, Andra! Langa Andra mai punem un s si o avem pe Sandra Clipea, care si-a facut timp inainte de licenta sa repetam si vom canta impreuna Crush (Jennifer Paige), Hit the road, Jack! in duet cu Vlad (Ray Charles), Knockin’ on heaven’s door si (new entry in playlist) Nobody’s perfect (Jessie J).

Pe ultima suta de metri, am reusit sa ma vad si cu Anca Duma sa stabilim doua piese pe care sa le cantam impreuna (cel mai greu e sa gasim timp sa ne vedem, mai ales ca grupul Acoustic Bloggers tot creste). Ea vrea sa cante What’s up (4 non blondes) si Gimme one reason (Tracy Chapman). O alta prezenta constanta si ambitioasa si un om care a sustinut majoritatea cauzelor din blogosfera e Pandutzu. El va canta alaturi de Augustina si Andrei Stanciu hitul P.O.H.U.I. (Carla’s Dream feat. INNA). Augustina si Andrei vor canta si Visul.

La fiecare editie am avut cate un nume nou, iar la aceasta editie o avem pe Alexandra Rosu. Are emotii mari, nu a cantat niciodata pe scena, iar alaturi de noi va incerca I will survive (Gloria Gaynor) si Because the night (Bruce Springsteen), plus inca o surpriza (vedem ce iese).

Daca nu stiti de ce ne strangem la Acoustic Bloggers 7, gasiti aici. In plus, ForeverFolk implineste azi 5 ani, asa ca am pregatit sampania (la propriu). De licitat am pregatit o sticla de whiskey, un tricou unicat cu ForeverFolk – 5 ani si discuri.

FF 5 ani

3 Responses to Setlist Acoustic Bloggers 7

  1. BogDan says:

    Păi…să vă iasă bine, măi omule 🙂

  2. […] de darnici [in frapiera special amenajata pentru a primi donatii]. S-au strans, ca sa-l citez pe Make, “1045 lei, iar un mic sponsor anonim a decis sa completeze pana la 1500 lei“. Nu este […]

  3. […] partea revistei UNICA, Yahoo News sau Radio România Actualităţi, a fost pentru prima dată când am cântat într-un concert, anul în care am devenit membru în secţia universitară Cluj al Clubului Alpin Român şi anul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *