Europa prin ochi de european

Suntem mai catolici decat papa? Sau doar niste mistocari...

15/12/2011 Comments (0) Blog

Stiti ce simte un artist dupa un concert?

Nu? Nici eu, dar stiu ce simt eu dupa un concert. In primul rand, abia astept sa citesc pe twitter, pe facebook sau pe site-ul meu reactiile voastre. Sunt exact ca un copil cand se apropie Craciunul si moare de curiozitate sa stie ce a primit. Asa ca ori de cate ori veniti la un concert, nu ezitati sa va dati cu parerea, pe oricare din caile de comunicare deschise. Puteti sa ma criticati (atat timp cat pastram un ton civilizat si constructiv al discutiei), puteti sa ma intrebati orice legat de spectacol, putem vorbi despre blogul meu (pe care sunt activ, mai ales atunci cand sunt in Bucuresti).

Pentru ca fara voi noi nu am exista. Daca era dupa specialisti, m-as fi lasat de muzica din 1999. Sau din 2004. Sau din 2005. Voi, publicul, “nebunii” care veniti cu noi sau dupa noi unde cantam sunteti “responsabili” de existenta noastra in jungla showbizului, iar pentru asta nu stiu cum altfel sa va multumim decat cantand.

Azi plec in turneu. Daca ajungeti la vreunul din concertele noastre (eu, Alex si Cosmin), nu ezitati sa veniti sa ne salutati, sa ne cunoastem. Pentru ca e foarte important pentru noi sa stim de ce ne ascultati, de ce veniti la concerte, ce va place si ce nu la muzica noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *