Willie Nelson. ARTIST

Premiile DreamTeam Ianuarie 2011

18/02/2011 Comments (0) Blog

Sunt in finala! Multumesc!

Dupa cum ati putut citi pe site-urile de socializare, pe mediafax si chiar pe www.cnn.com, am intrat in finala Mister Twitter. Un concurs cu o miza reala infima, dar cu una de imagine uriasa. Si pentru asta multumesc fanilor mei care m-au sustinut, le voi multumi si cand ajung la Premiile Grammy 🙂

Contracandidatii mei? Unul si unul: Chinezu – nu mai are nevoie de nici o prezentare, colegul si prietenul din DreamTeam; Adi Hadeancu care noi toti adunati nu prea putem concura, la ce chestii de salivat prezinta pe site-ul lui; Andrei Crivatcel mai international dintre toti, ca unde ati vazut voi “sarb” nascut la Braila, maturizat la Cluj si locuind in ultima vreme la Timisoara; Arhi; Makavelis; plus Crocodilu, care nefiind om (pentru ca, nu-i asa, crocodilii nu sunt si ei oameni) primeste totusi link, urmand ca la schimb sa dea berea cand merg eu la Cluj.

Organizatorii anunta: Pentru a face lucrurile si mai picante, Patrick de Hillerin a anuntat ca Mister Twitter va fi luat la intrebari si inclus (nu cu forta!) in galeria Mari Amanti Romani de la Academia Catavencu. Celebrity it’s on the way, deci!

Se voteaza aici. Cine castiga? Nici nu mai conteaza.

Nu uitati sa urmariti si finala MissTwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *