Si polo-ul e afectat de caldura

Polo: AMR 2 zile

20/07/2012 Comments (1) Sport

Totul pentru Olimpiada, totul pentru medalii

Mai sunt cateva zile si incep Jocurile Olimpice si totul in jur se refera la olimpiada. Bloguri, ziare, televiziuni, sponsori, campioni, interviuri, reportaje. Spiritul olimpic ne invaluie tot mai mult odata cu apropierea de startul Jocurilor Olimpice.

Cristi Serb scrie un articol despre un sport care ne-a adus atatea satisfactii si atati campioni – Iosif Sarbu, primul campion olimpic al Romaniei, Corneliu Ion, Sorin Babii, Iulica Ruican – tirul. Nu cred ca am vazut prin presa scrisa recent vreun articol despre acest sport atat de elegant si atat de discret.

Si la scrima am stat bine in ultimele decenii si ma gandesc aici la Mihai Covaliu, Laura Badea, Ana Maria Branza, dar si Vilmos si Reka Lazar Szabo sau Elisabeta Guzganu-Tufan. Astfel ca nu e de mirare ca Gillette a decis sa sprijine acest sport si sa duca si bloggeri in cantonamentul de la Busteni al lotului masculin de sabie unde chiar Mihai Covaliu (foto dreapta) le-a fost antrenor si gazda. Detalii gasiti la Adi Zabava, Toma sau Alex Tunaru.

Evident, daca nu ati citit articolul despre antrenamentul nationalei de polo pe care l-am scris zilele trecute, va recomand sa o faceti. Tot la polo trebuie mentionata campania Faceti Valuri! a Federatiei Romane de Polo.

Sponsorii desfasoara si ei campanii de sustinere a loturilor nationale. Renault cauta ambasadori ai valorilor olimpice, dar va rasplati medaliatii la Jocurile Olimpice cu câte o masina: Twingo pentru bronz, Megane pentru argint si Latitude pentru aur. In aceeasi campanie, puteti citi povesti despre oameni olimpici in viata de zi cu zi la Mircea, Simona sau Cristina.

Si daca am vorbit de Gillette, grupul Procter&Gamble (care detine si brandul Gillette) a desfasurat o campanie emotionanta intitulata Multumesc, mama! (click aici daca nu mai tineti minte articolul meu pe tema)

Farmec Cluj, sponsor al lotului olimpic al Romaniei, au un blogger ambasador la Jocurile Olimpice in persoana  lui Cristi, care a realizat o serie in extenso de stiri pe tema olimpiadei. Mai mult, prin brandul Gerovital, promoveaza campania Aducem Romania Acasa (vezi si clipul de mai jos).

Ce alte campanii sau postari pe bloguri mai stiti legate de olimpiada? Adaugati-le in comentarii, oamenii care scriu despre campionii Romaniei merita cu prisosinta, iar sponsorii care sprijina sporturile cu adevarat performante laudati.

One Response to Totul pentru Olimpiada, totul pentru medalii

  1. […] Jocurilor Olimpice, chiar foarte putin. Pregatirile sunt in toi, campaniile aditionale asijderea (vezi aici cateva din ele), concentrarea e la niveluri maxime. Cu toate acestea, oamenii de la Federatia […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *