Medias Blog Awards 2012

20121119_zaf_x99_285.jpg

Ultimul articol despre ciocolata

10/12/2012 Comments (1) Blog

Treceti pe la Chocolat, o sa aveti o surpriza

Prima locatie Chocolat descoperita a fost cea de langa Caru’ cu Bere, se intampla acum vreo 2 ani cu ocazia unei sedinte a ForeverFolk. N-ati inteles nimic, nu? Ce legatura are folkul cu sedinta si cu dulciurile? Pai ForeverFolk, ca orice proiect care se respecta, are niste intalniri periodice, iar cum ne plimbam noi asa prin Centrul Vechi cu gandul sa gasim o locatie propice, ne-am oprit in fata unei vitrine care pur si simplu te vrajeste. Imaginati-va circa 100 de prajituri, mai mari sau mai mici, cu ciocolata, cu cafea, eclere, tarte, patiserie, aranajate militareste si care pur si simplu te hipnotizeaza. Iar hipnoza functioneaza si in grup, pentru ca, daca am fi fost cu 10 ani mai mici (fie, unii cu 20), probabil ne-am fi lipit cu nasurile de geam pentru a fi mai aproape de minunile glucidice din vitrina. Evident, nemaiavand varsta necesara, am intrat in restaurant si ne-am comandat fiecare cate o minunatie care a facut glicemia sa zburde si ne-am asternut pe fata cate un zambet de reclama la pasta de dinti.

Chocolat

Pentru mine, un copil care nu iubeste dulciurile e, prin definitie, defect. “Fructul oprit” in copilarie este personificat in dulciuri, fie ca strica pofta de mancare, fie ca strica dintii sau mai stiu eu ce minunatie nedorita. Exista si copii pentru care “fructul oprit” se manifesta nu din motive medicale, ci din restrictii financiare. Pentru cativa dintre ei si anume pentru copiii de la Centrul Comunitar Sfântul Vasile Casa Montessori, s-a pus la cale un parteneriat strategic intre Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout si o serie de persoane publice din Romania. Astfel, in perioada 13-21 decembrie, Razvan si Dani, Catalin Botezatu, Simona Gherghe, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, Alexandra Badoi, Anca Rusu, Cristina Dochianu, Iuliana Luciu, Alina Puscas si Crina Abrudan vor trece in spatele vitrinelor de la Restaurantul Chocolat din Str. Radu Beller nr. 13 (in Dorobanti) cu bunatati din oferta de Craciun si Revelion Chocolat (cozonaci, praline, macaroons etc.) cu scopul de a-i face sa zambeasca pe copiii din Centrul Comunitar Sfântul Vasile Casa Montessori si sa aiba parte de Sarbatori magice.

E o ocazie multipla – va puteti intalni cu oameni pe care ii admirati, puteti face o fapta buna si anume cativa copii sa zambeasca si va puteti indulci serios (ultima parte nerecomandata diabeticilor – voi multumiti-va cu primele doua!).

Fapte bune mai dulci de-atat sunt mai greu de obtinut!

One Response to Treceti pe la Chocolat, o sa aveti o surpriza

  1. […] Pe-asta nu l-am anticipat deloc, dar a venit tot acum – o campanie a celor de la Chocolat – fapta buna de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *