Va promit, e ultimul articol despr ciocolata, teroarea papilelor si dietelor se incheie astazi. A fost o serie mai lunga decat mi-am propus sa scriu pentru campania celor de la Blogal Initiative si decat ma credeam in stare sa scriu despre ciocolata. V-am amenintat cu ceva aplicativ despre ciocolata, astfel ca, avand o colaboratoare de nadejde, pe Andreea, in calitate de consumator expert de ciocolata de toate felurile (alt titlu n-am gasit!), am zis sa facem un experiment (ce vreti, defect profesional de chimist obisnuit cu experimentele).
Astfel, Andreea a trebuit sa deguste, fara a vedea eticheta ciocolatei, 5 tipuri diferite de ciocolata Heidi si sa imi spuna la ce se gandeste cand gusta fiecare tip de ciocolata. Cele 5 tipuri despre care vorbeste Andreea in film au fost, in ordine, 1. Almonds&Cherry, din familia Gourmette, 2. Mint&Lemon, din familia Dark, 3. Milk&Hazelnuts, familia Grand’Or, 4. Heidi Pure White si 5. Orange&Cinnamon, familia Winter Venture.
Daca ati incercat unul sau mai multe din cele 5 sortimente, astept si parerile voastre avizate. Eu, recunosc, prefer ciocolata cu lapte si alune.
Cu acest articol, incursiunea mea in lumea ciocolatei se termina aici. Voi va puteti inscrie in continuare in Heidi ChocoClub (nu uitati sa scrieti blog la de unde ati aflat) pentru povesti din lumea ciocolatei.
Dacă te abonezi, periodic vei primi informații despre activitatea mea muzicală: concerte, proiecte, piese noi!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok