cultura

Orasul de sub oras inseamna (si) cultura

Medias, cetatea seculara a folkului

12/12/2012 Comments (1) Noutati

Ultimele concerte din acest an

Luna decembrie e una agitata, dar nu din punct de vedere concertistic. Totusi, mai sunt doua concerte pe care va invit sa le vedeti, plus o aparitie televizata. Nu de alta, dar incepuse lumea sa se agite “cand mai ai concerte?”, “cand te mai vedem cantand?”.

Doua concerte: Bucuresti si Slobozia

Am primit o invitatie ca pe 20 decembrie sa ma alatur unei cauze nobile. Cum nu aveam nimic planificat pe luna decembrie si  cum consider ca fiecare artist are datoria morala sa contribuie la rezolvarea unor probleme din societate, m-am alaturat cu mare drag. Asa ca pe 20 decembrie ne vedem in Club Razna din Bucuresti (Hanul cu Tei) alaturi de Ovidiu Mihailescu si baietii lui din trupa JOI, Marius Dascau, Maria Gheorghiu, Cristi Dumitrascu si Ana-Maria Dumitru in spectacolul intitulat Folk in dar. Promit un anunt-surpriza celor care vor fi prezenti la eveniment. Pretul unui bilet este de 15 lei.

N-am cantat la Slobozia din 2010 si daca nu m-a chemat nimeni am zis sa ma invit eu. Astfel ca l-am sunat pe Puiu Cretu si pe 22 decembrie ne vedem la Casa Municipala de Cultura din Slobozia (fostul cinema Galax sau, pentru cei si mai batrani, fostul cinema 23 august din copilaria mea). Biletele costa 10 lei, concertul incepe la ora 18:00.

Sponsorii evenimentului sunt CONTE SRL Slobozia si INTERGROUP SRL Slobozia.

Din nou la Matinal 2.0 la TVH 2.0

Pe 27 decembrie, in a 3-a zi de Craciun, daca va uitati la Matinalul 2.0 pe TV-H 2.0 ma puteti vedea si pe mine cantand doua piese, evident de iarna. Cel mai probabil eu voi aparea undeva dupa 9:30.

Cu alte noutati muzicale, unele absolut fierbinti, mai aproape de Craciun.

One Response to Ultimele concerte din acest an

  1. […] Puiu Cre?u Band ?i Marius Matache, Casa de Cultur? Municipal? Slobozia detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *