Doua evenimente interesante: BikeFest si City of Energy

Grija pentru dieta sanatoasa vine cu varsta

12/09/2012 Comments (2) Blog

Un zambet nu face rau, dar poate face mult bine!

Da, e campanie, da, e finantata de o corporatie (stapaniti-va entuziasmul, nu ma finanteaza pe mine, ci campania in sine). Si? E rau sa faci ceva bun? E rau sa indemni oameni sa zambeasca? E rau sa donezi…zambind? Nu vi se cer bani, vi se cere un zambet. Mai stim sa zambim? Sau suntem coplesiti de griji, de probleme, de credite si facturi, de targeturi, de cifre, de avalansa informationala, de boomul tehnologic, de criza de timp?

Stiu, fiecare din voi se regaseste intr-una sau mai multe din problemele enumerate mai sus. Pentru ca asta inseamna secolul 21, epoca vitezei, a tenologiei. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam sa zambim. Cand sunteti incruntati, ganditi-va la mine. Stiti voi, ala cu gura pana la urechi mereu. Care spune cele mai cretine bancuri in cele mai nepotrivite momente, inclusiv bancuri la care nu stiti daca sa radeti sau sa plangeti. Dar zambiti, ca e gratis. Repede, pana nu pune Guvernul TVA si pe zambete!

Si mai am o rugaminte: cautati o poza cu voi zambind, imposibil sa nu aveti una, in zilele noastre avem mii de poze digitale, din Caraibe, din Grecia, un zambet din varful muntelui, din orice alt colt al lumii. Apoi incarcati-o in aplicatia de facebook creata special. Pentru fiecare zambet, Colgate România doneaza catre Crucea Rosie câte-un produs din gama Colgate, care mai apoi vor ajunge la oameni care au nevoie de ele.

Eu mi-am ales zambetul.

zambet

2 Responses to Un zambet nu face rau, dar poate face mult bine!

  1. […] acum i-am v?zut zâmbind pe Alina de la TVDeCe, pe Sabina, pe Elena, pe Chinezu, pe Victor, pe Make ?i pe […]

  2. […] Campania cu zambete continua. Pentru mine a continuat cu o campanie foto. Stiti ce imi place la poza din dreapta? Ca nu imi incape zambetul in ea. Nimic nou, ar spune unii. Ii roade invidia, zic eu! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *