“Povesti” din Alba Iulia

Jurnal de concert in lectura autorului (9): Barrels Cluj

13/10/2011 Comments (8) Noutati

Vin sa cant la Cluj! Dati-mi o sansa!

Pe dragul nostru twitter, ma gasesc in legatura cu mai multi oameni din cluj. Cu unii m-am si cunoscut personal, am baut si o cafea, si un ceai verde si tot asa. Cu altii, ne cunoastem dupa ID-uri sau ne-am observat prin diversi interpusi.

Pe 15 octombrie, vin la Cupa Bloggerilor la fotbal si m-am gandit ca e o buna ocazie sa imbin 2 chestii si am stabilit si un concert in Barrel’s Pub (Str. Republicii nr. 14, Ora 21). Mai ales ca am vreo cativa prieteni care ma tot bat la cap sa cant si la Cluj. Nu stiu ce public de folk (mai) e in Cluj. Pe vremuri exista “Autograf”, apoi lucrurile si cantarile s-au disipat. Nu stiu cati din voi au imaginea folkului clasic, serios, exclusiv romantic, de multe ori trist. Stiu ca lumea nu prea s-a plictisit la mine la concerte si de aceea va spun doar “dati-mi o sansa!”.

Nu stiu daca 10 lei e o suma mica sau mare pentru voi. Daca cineva imi spune ca asta e motivul pentru care nu vine, ma ofer sa dau eu berea. Sau sa ii returnez banii la sfarsitul concertului. Daca nu va place concertul, procedam la fel: va returnez contravaloarea biletelor. Evident, aceasta provocare nu se adreseaza oamenilor pentru care folkul e o totala necunoscuta sau care sunt amatori de genuri muzicale in care legatura cu folkul sunt scrumierele in forma de chitara dintr-un bar in care au fost in liceu.

Sunt Marius Matache si pe 15 octombrie cant la Cluj!

Marius Matache&Folk Band Imperfect – Colind pentru prieteni

8 Responses to Vin sa cant la Cluj! Dati-mi o sansa!

 1. Dan Ilcus says:

  chiar imi place. stii ce-i interesant? ca nu ai decat optiunea “iti place” … nu strica o gradare a “placerii” genu “is de acord””suna bine” “perfect” “forte fain” “nota 10” “cool” etc .. bine ca putem sa comentam. F fain ce-ai zas si cum ai zas.

 2. make says:

  @Dan – omul tre’ sa zica daca am meritat sau nu cei 10 lei platiti pe bilet 🙂

 3. Ana says:

  Te asteptam cu drag la Cluj.eu te-am ascultat si in Humor,la Bomba,si mi-a placut mult.

 4. […] meciurile de sambata, cel mai probabil o sa merg si la concertul Marius Matache & Friends din Barrels Pub, dupa care seara se va incheia in Le General Pub, cu party-ul […]

 5. […] Marius Matache execut? un prea frumos concert în Cluj Napoca […]

 6. Leo says:

  count me in 😉 ne vedem diseara 😀

 7. Dana Vlad says:

  Pe când un concert la Brasov?

 8. make says:

  @Dana Vlad – cand va exista o invitatie intr-un club sau o locatie decenta, cu mare drag. Din pacate, Brasovul sta cam prost la capitolul asta. Sau poate nu sta, dar nu ma vrea pe mine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *