Bloggerii Alchimiei

Bloggerii Alchimiei

Exemplu Alchimia

Exemplu de bună practică

09/09/2015 Comments (2) Noutati

Alchimia toamnei la drum

Alchimia toamnei a început în octombrie 2013, când împreună cu Sorin am vrut să facem un spectacol în doi, la Teatrul Excelsior. Ne-a plăcut suficient de tare încât să îl repetăm în 2014, de această dată la Teatrul Mignon și să îl transformăm într-o tradiție. Cum de la an la an ne dorim să evolueze câte puțin, iată că în 2015 prima reprezentație are loc în afara Bucureștiului și anume la Iași. În plus, de această dată nu vom mai fi doar noi doi pe scenă, ci vom avea o mulțime de invitați și anume pe Ștefania Iacob, dar și 4 din tinerii folkiști ce vor fi prezenți în tabăra Viitor de 7 stele de la Gura Humorului.

De ce se extinde Alchimia toamnei

Alchimia toamnei 2015Pentru că Alchimia toamnei nu e doar despre mine și Sorin și nu e doar despre cei de pe scenă, indiferent de numele lor, de vârsta lor sau de nivelul lor. Alchimia toamnei e un motiv să aducem pe aceeași scenă muzica cu suflet, poezia și oamenii care vor să ofere. Puteam să fim doar eu și Sorin, ca și până acum, dar am spus să oferim oamenilor muzică folk din două zone diferite, astfel că a venit alături de noi Ștefania. Apoi, dacă tot avem 7 copii talentați în tabăra de la Gura Humorului, am zis să cooptăm 4 dintre ei, ca să fim…tot 7 și la Iași. Împușcăm două rațe dintr-un foc – tabăra de lucru și apariție live pentru ei.

Spectacolul are loc vineri, 23 octombrie 2015, începând cu ora 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu din Iași (Str. Păcurari nr. 4, la intrarea în Copou, în giratoriul cu Casa de Cultură a Studenților) la Clubul Bursei din Iași (Alexandru Lăpușneanu nr. 3, lângă Hotel Astoria). Prețul biletelor este de 20 de lei.

Va exista un spectacol Alchimia toamnei și la București, să vedem unde și când însă. Să aveți o toamnă frumoasă!

2 Responses to Alchimia toamnei la drum

  1. Ema georgescu says:

    pare interesant 🙂

  2. Elena says:

    Imi place folkul, imi place jazzul si imi place bluesul(nu stiu daca ai melodii si din acest repertoriu) insa initiativa voastra este foarte buna, faceti o treaba minunata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *