aprilie turneul aniversar

Turneul aniversar în luna aprilie

Oferte de turneu

08/04/2019 Comments (0) Noutati

ComUNITATE

Conform Dexonline, o comunitate este un grup de oameni cu interese, credințe sau norme de viață comune. De multe ori, grupul are și o delimitare geografică, dar, în epoca virtualului, barierele geografice sunt, de multe ori, eliminate.

ComUNITATEÎn prima fază, mă gândeam că e normal să cânt și în București, apoi am fost cumva dezamăgit și de reacție, și de costurile implicate de un astfel de spectacol (da, când nu cânți în baruri în București, sunt șanse mari să vii cu bani de acasă). Și am vrut să renunț. Mi-am dat seama că am o datorie față de niște oameni, acei oameni care, în toți acești 15 ani, m-au sprijinit în carieră. Și am realizat că există o comunitate de oameni în jurul meu, familie, prieteni, fani alături de care merită să marchez cei 15 ani de carieră.

M-am gândit să merg într-un club, dar aveam două rețineri: 1) un moment aniversar are loc de un loc special și 2) artistul are nevoie de măcar un spectacol de suflet pe an, nu doar de concerte pe sarmale cum zicea un clasic în viață (mulțumesc, domnule Mitran, pentru înțelepciunea transmisă în timp!). În plus, tot de 15 ani locuiesc în apartamentul actual, situat la doi pași de școala gimnazială nr. 95. Care școală a fost prima în care am mers anul trecut pentru a povesti despre proiectul InformART, iar entuziasmul și deschiderea doamnei director față de proiect ne-a dat aripi. Aceeași deschidere a fost și pentru ideea de a face în școală spectacolul de azi, așa că iată-mă sărbâtorind într-un loc aparte, într-o școală, alături de oameni dragi.

Să vă mai spun și că foarte mulți din oamenii dragi mie locuiesc sau lucrează în zonă? Cred că nu are rost să îi enumer, se știu ei. 

Spectacolul ComUNITATE face parte din turneul aniversar Marius Matache – 15 ani și are loc la exact 15 ani de la primul meu concert, faimosul concert al trupei I’mperfect din Big Mamou. Luni, 8 aprilie 2019, ora 19.30, în sala de festivități a Școlii Gimnaziale nr. 95 din București (Str. Foișorului nr. 111-113). E modul meu de a spune mulțumesc comunității.

Sponsor principal al turneului: Jameson

Parteneri: Radio România Cultural, Aqua Carpatica, Kooperativa 2.0., ForeverFolk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *