VUNK Taxi

Piese noi de la VUNK și Taxi

puicuțe AVIS 3000 #PrinHD

În vizită la puicuțe

22/07/2019 Comments (0) Blog

Festivaluri rock la mare

Două festivaluri rock au loc la mare în luna august și pentru că îi știu pe oamenii care le organizează și știu cât de mult se muncește pentru un astfel de eveniment, mai ales pe litoralul românesc, am vrut să le menționez, fie și pe scurt: Out of Doors Fest, la Costinești, și Living Rock, la Tuzla. Că așa cred eu că poate crește industria, când punem toți umărul.

Out of Doors Fest, 1-4 august

White Horse Costinești împlinește în acest an 20 de ani de activitate, iar eu merg acolo de 12, deci am fost de față la mai bine de jumătate din existența bastionului muzicii bune dintr-un Costinești care nu mai e ce-a fost. Sunt aceiași oameni care fac și Folk Fest Remember Costinești (la care am cântat anul trecut și eu și care anul acesta are loc pe 17-18 august). 

  • 1 august – Suie Paparude, Marky Ramone’s Blitzkrieg, OCS, SKA-NK, The ROCK
  • 2 august – Alternosfera, Luna amară, Bosquito, El Negro, Domination
  • 3 august – Zdob și Zdub, R.O.A., Trooper, Spitalul de Urgență, Masterpiece
  • 4 august – Cargo, Phoenix, Coma, Z.O.B., Cardinal.

Abonamentul pentru două zile costă 135 de lei și sunt disponibile aici.

Living Rock, 15-17 august

Tuzla e o plajă pe care am vizitat-o pe repede înainte recent, ca să văd de ce o laudă mulți. Dar mă bucur tare că organizatorii “deschid” încă o stațiune, pentru că nu poți rămâne la infinit într-o Vamă Veche supraaglomerată, extrem de scumpă (aud prețuri de 250 de lei/noapte în sezon la pensiuni) și care devine un amalgam de oameni. Și unde evenimentele se calcă pe picioare, toată lumea dă muzica tare, de nu mai înțelegi nimic. 

Plus că sunt adeptul teoriei că pentru a atrage oameni, e nevoie să le oferi mai mult decât casă și masă, oamenii migrează pentru experiențe (vezi Neversea, EC, Untold etc.). Și orice oraș care vrea să câștige din turism trebuie să își gândească o strategie de evenimente. 

Iată cine cântă în cele trei zile de Living Rock, pe Plaja Tuzla. 

  • 15 august: The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L., Luna amară, Subcarpați, DJ Amon
  • 16 august: The Mono Jacks, Firma, byron, Robin and the Backstabbers, Vama, DJ Flo
  • 17 august: Grimus, Timpuri Noi, Coma, Vita de Vie, Alternosfera, DJ Gabi Georgescu

Biletele includ acces pentru una, două sau toate cele trei zile de festival, dar și camping și parcare. Acestea costă 90 lei/zi sau 200 lei pentru toate cele trei zile și sunt disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *