Independența e grea

nedumeriri decalog

10 momente InformART

19/11/2018 Comments (0) Noutati

Învățare continuă

workshop învățare continuă

Cred că am aflat de conceptul de învățare continuă prin 2000, descoperisem proiectele europene și era unul din sub-programele SOCRATES. De atunci, am încercat să îl aplic continuu și am înțeles că într-o societate atât de dinamică precum cea în care trăim, este singura cale de a progresa.

Pe de altă parte, cu o floare nu se face primăvară, iar muzica are nevoie de artiști ancorați în realitățile industriei muzicale de azi – da, nu e floare la ureche, nu mai e doar despre muzică, ci despre o mie și una de alte aspecte. Dar tocmai de aceea artiștii tineri au nevoie de sfaturi și de aceea am ales ca și în proiectul din acest an – InformART – educație culturală informală pentru publicul de mâine, finanțat de Primăria Sectorului 3 – acest an să păstrăm acest workshop și să încercăm să mai deschidem câteva minți.

Avem două workshopuri pregătite pentru tineri muzicieni (în special), dar și tineri pasionați de producția muzicală sau de industrie în general:

  • unul cu Victor Panfilov – e unul din oamenii de referință în materie de producție muzicală din zona necomercial, fie că vorbim de folk, rock, blues și alte cele; aș putea să vă spun despre Victor o mulțime de chestii, dar o să mă mulțumesc să vă spun că a lucrat sau lucrează cu Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Sergiu Cioiu, byron, dar și Francis Ford Coppolla!
  • unul cu Valentin Panduru – omul care face emisiuni cu și despre muzica românească la RFI România (unul din posturile mele favorite, recunosc, datorită profesionalismului oamenilor de acolo în a-și face meseria).

Dacă vă interesează să participați la unul din ele sau poate la ambele, iată informațiile exacte:

  • Workshop Victor Panfilov: luni, 26 noiembrie, 10.00 – 12.00 sau marți, 27 noiembrie, 17.00 – 19.00 – sunt 6 locuri pe fiecare serie; are loc chiar la studioul lui Victor;
  • Workshop Valentin Panduru: luni, 26 noiembrie, ora 15.00 – 17.30 – sunt aproximativ 35 de locuri disponibile; acesta va avea loc la Hotel Europa Royale din București (Str. Franceză nr. 60, în Centrul Vechi).

Pentru înscriere la workshop trebuie să dați un e-mail pe adresa contact@foreverfolk.com. Au prioritate oamenii din sectorul 3 și muzicienii tineri (sub 25), dar, evident, trebuie văzut și cine se înscrie. Dar dacă îndepliniți unul sau ambele criterii, menționați-le, chiar ținem cont de ele. Apoi, funcționează principiul primul venit, primul servit. Iar dacă dați știrea mai departe, vă suntem recunoscători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *