Inima lângă Stejari

Rugby Galerie

Galerie la Londra

16/09/2015 Comments (2) Sport

6 pentru Londra

Dragilor, scumpilor, iubiților, simpaticilor, frumoșilor! Nu credeam că mă voi bucura așa de tare că cineva îmi dă de muncă în puținele zile de vacanță efectivă. Nu credeam că mă voi bucura atât de tare de-un concurs în care eu sunt cel care, împreună cu partenerii de la Stejar și colegii de juriu – Chinezu și Horia de la Club 16, aduce o bucurie unor suporteri ai naționalei de rugby a României. Dar mi-a crescut inima văzând clipurile voastre și cât de tare v-ați dorit să ajungeți la Londra.

Nu a fost ușor să alegem câștigătorii, a trebuit să judecăm mai mult cu mintea decât cu sufletul, mulți din cei care au participat la concurs îmi erau chiar prieteni. Iar asta a făcut decizia cu atât mai dificilă. Sper ca cei care nu au câștigat să nu fie supărați pe noi sau dacă sunt să rămână măcar alături de Macovei, Carpo, Lucaci, Vlaicu și ceilalți băieți, pentru că au nevoie de tot sprijinul nostru.
Și pentru că Bere Stejar e un partener de nădejde al rugbyului românesc și pentru că băieții noștri au nevoie de tot sprijinul, vestea bună este că vor fi 6 și nu 4 suporteri care merg la Londra! Așa că dincolo de orice introducere și orice prezentare și orice explicație iată cei 6 suporteri ai naționalei Stejarilor care vor merge la Londra pentru a vedea meciul România – Irlanda:

Dragilor, să vă bucurați de meci, să vă bucurați de rugby de calitate, ne vedem pe stadionul din Londra să cântăm împreună pentru Stejari! Vă asigur că va fi o experiență de neuitat, una greu de egalat prea curând.

Celorlalți fani ai rugbyului, vă recomand să urmăriți pagina Bere Stejar, pentru că acolo, după cum se vede, se tot câștigă chestii mișto. De asemenea, cei care ajung la Londra pe durata competiției să urmărească și blogul meu, și pagina Club 16 pentru că mai punem la cale o serie de întâmplări pentru suporterii Stejarilor chiar la Londra, în special între primele două meciuri.

Londra

2 Responses to 6 pentru Londra

  1. vali crintea says:

    Uraaaaaaaa! Vă multumesc ! abia mi-am revenit ! ne vedem pe baricadeeeeeee!

  2. […] să alegem dintre toți cei care au încărcat filmulețe, răspunzând provocării mele, a lui Make și a celor de la Club 16. Explicăm în clipul de mai jos de ce a fost greu. Din fericire, cei de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *