Galati-ul ca gazda de tweetmeet

Medias – un oras Let’s do it, Romania!

13/09/2011 Comments (1) Blog

Am promis ca sustin Let’s do it, Romania! si ma tin de cuvant

Anuntam saptamana trecuta ca Let’s do it, Romania! are nevoie de oameni implicati in cartarea mormanelor existente (inca puteti sa o faceti pana pe 16 septembrie – click aici). Si faceam promisiunea de a sustine actiunile campaniei cu toate fortele mele.

Pe langa cele doua articole scrise pe blog (aici si aici) si promovarea prin badge-uri pe conturile de social media, plus twitt-uri, am mai pus o caramida la “lucrarea comuna”. Am participat joia trecuta la 2 evenimente si am decis sa port un tricou Let’s do it, Romania! pentru a promova cel mai mare exercitiu de implicare sociala ce are loc pentru a doua oara in Romania, pe 24 sepembrie 2011.

Primul a fost Jameson experience, despre care am povestit pe indelete aici.

Cel de-al doilea a fost concertul byron, despre care am scris in detaliu pe ForeverFolk. In poza facuta in Club Fabrica apare si Hoinaru, unul din liderii noi-generatii de bloggeri si un tip care stie cate ceva despre ce se intampla in muzica romaneasca. In poza apare ca sa miscsoreze media de varsta :-).

Nu uitati ca HP Romania in parteneriat cu System Plus au hotarat sa ii premieze pe cei care se vor dovedi cei mai harnici cartatori din Let’s do it, Romania! Tu te-ai inscris?

One Response to Am promis ca sustin Let’s do it, Romania! si ma tin de cuvant

  1. […] Ionut, Chinezu, Stefan Murgeanu, Elena Ciric, Marian Sabo, Pato, Angelo Robitu, Claudiu Ciobanu, Marius Matache, Simion Nicusor, Papen, Cristian Florea, Virtual Kid, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *