Acces gratuit la articolele stiintifice despre 9/11 la Wiley

Interviu cu mine pentru FolkEver 2011

09/09/2011 Comments (2) Noutati

Artistii sprijina Let’s do it, Romania!

Va povesteam ieri de faptul ca e nevoie de oameni pentru cartarea mormanelor de gunoaie pentru o mai eficienta actiune de colectare pe 24 septembrie si ca HP Romania in parteneriat cu System Plus au hotarat sa ii premieze pe cei care se vor dovedi cei mai harnici cartatori. Grabiti-va, cartarile dureaza pana pe 16 septembrie, deci mai aveti fix 1 saptamana sa o faceti. Inscrieri aici!

Am decis ca nu e suficient un post pe blog pentru sustinerea Let’s do it, Romania!. Daca va uitati in sidebar, veti vedea bannerul cu Echipa Nationala de Actiune. De asemenea, cei care ma urmaresc pe twitter si prietenii de pe facebook au putut vedea ca avatarul meu si poza de profil au fost “imbunatatite” cu logoul Let’s do it, Romania!.

Cum mai multi artisti au hotarat sa se alature acestui eveniment social fara precedent (va povesteam despre imnul Let’s do it, Medias compus de grupul Motto din Medias, de artistii care sprijina campania – Zoli Toth, Adi Despot, Bitza, Mihai Sturzu, Cornel Ilie), am zis ca e cazul sa imi pun si eu prietenii la munca. Unul din ei este Sorin Poclitaru, poet si gazda muzicii folk la Gura Humorului. Iar prima lui incercare o puteti asculta mai jos. Saptamana viitoare sper sa auziti si o piesa compusa de mine pentru Let’s do it, Romania! tot pe versurile lui Sorin Poclitaru, care pe 18 septembrie isi lanseaza la Bucuresti un nou volum de poezii.


2 Responses to Artistii sprijina Let’s do it, Romania!

  1. […] langa cele doua articole scrise pe blog (aici si aici) si promovarea prin badge-uri pe conturile de social media, plus twitt-uri, am mai pus o caramida […]

  2. […] Nu este un caz singular, mai mul?i arti?ti solidarizându-se cu aceast? campanie na?ional? (click aici pentru […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *