Cine bate dis-de-dimineata la portita mea…

Sos de unt si lamaie in teste

25/08/2011 Comments (5) Blog

Fapte bune si lucruri frumoase, pe scurt

Am descoperit doua chestii interesante zilele acestea si m-am gandit ca ar fi bine sa vi le semnalez. Pe scurt, cu linkuri catre surse.

Maraton pentru copiii cu nevoi speciale

Costin e pus pe facut fapte bune. Pe 3 Septembrie 2011, Fundatia “Copii in Dificultate” organizeaza un “maraton” pe biciclete pentru a sprijini si sustine copiii cu nevoi speciale. Cum el joaca in deplasare in acea perioada, si- propus urmatoarele: Astfel, pentru fiecare blogger care va povesti despre eveniment pe blogul lui personal, 1 euro va merge in contul fundatiei.

Pentru donatii direct in contul fundatiei organizatoare:

Denumirea entitatii nonprofit: Fundatia C.I.D. – Romania
Cod de identificare fiscala: 15467650
Cont bancar (IBAN): RO12 BRDE 441S V209 3782 4410

Click aici pentru pagina de facebook a evenimentului.

Let’s do it, Romania! are imn la Medias

Prin intermediul doamnei Cristina Pustai, am aflat ca Let’s do it, Romania! are imn la Medias, compus de oamenii minunati din grupul Motto, alaturi de care am cantat la Sighisoara. Imnul il gasiti pe ForeverFolk. Let’s do it, Romania! 2011 are loc pe 24 septembrie. Si daca tot am vorbit de Let’s do it, Romania!, iata si primul spot TV al campaniei 2011.

Concert Teodora Iacob & Eufonia String Quartet LIVE!

Daca vineri sunteti la Cluj si nu la Costinesti unde prestez eu cu baietii mei, va invit sa mergeti sa o vedeti pe Teodora Iacob in Piata Muzeului din Cluj-Napoca, pentru un Live acoustic show alaturi de Eufonia String Quartet, in cadrul “Seri de vara clujene”. Vor presta:  Teodora Iacob – guitar, voice, Rares Munthiu – violin, Remus Gaspar – violin, Mihai Osvat – viola, Mihai Barbul – cello.

“Nationala de rugby de acasa”

Stiti ca in septembrie are loc in Noua Zeelanda Cupa Mondiala la Rugby, unde participa si “stejarii” nostri. FRR pregateste o “nationala de rugby de acasa”, deci tineti aproape.

5 Responses to Fapte bune si lucruri frumoase, pe scurt

 1. Costin says:

  Multumesc!

 2. foarte bine ca se tine cont si de copiii cu nevoi speciale 🙂

 3. Alex says:

  Multumesc pentru promovare! 🙂

 4. make says:

  @Alex Cu mare drag, Alex, cu mare drag 🙂

 5. […] multi artisti au hotarat sa se alature acestui eveniment social fara precedent (va povesteam despre imnul Let’s do it, Medias compus de grupul Motto din Medias, de artistii care sprijina campania – Zoli Toth, Adi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *