Jurnal de concert in lectura autorului (5): Sighisoara

Jurnal de concert in lectura autorului (6): Damage Bucuresti

22/08/2011 Comments (2) Noutati

Inca o data la mare – vineri concert la Costinesti

Ne-am gandit ca e pacat sa treaca vara si sa nu mai mergem o data la mare. Astfel ca am raspuns invitatiei Uniunii Studentilor din Romania si vineri, 26 august 2011, vom canta la Costinesti. Si unde altundeva decat pe Terasa White Horse, gazda atator concerte memorabile de folk si rock si ultimul bastion al muzicii de calitate in Costinesti-ul care pe vremuri mustea de cultura.

Evident, alaturi de mine vor fi Radu Tudoroiu si Alex Nichita, componentii Folk Band Imperfect, alaturi de care voi presta asa cum voi putea eu mai bine, si cu piese de-ale noastre, si cu piese care ne plac.

Asa ca va asteptam vineri seara sa cantam “la calul balan din Costinesti” si sa inchidem vara in cel mai frumos mod cu putinta.

P.S. Nu uitati ca in seara asta (speta luni) cantam in Bucuresti, pe Terasa Damage (detalii aici)

Marius Matache&Folk Band Imperfect – Colind pentru prieteni

2 Responses to Inca o data la mare – vineri concert la Costinesti

  1. […] Multumiri tuturor celor care au suportat caldura, inghesuiala, sunetul nu prea formidabil, glumele noastre (uneori doar de noi intelese). Datorita lor, ne-am simtit artisti si tot datorita lor am inceput deja sa ne gandim la urmatorul concert in Bucuresti. Pana atunci, ne vedem vineri la Costinesti. […]

  2. […] o saptamana anuntam ca mai mergem o data la mare, la Costinesti, la invitatia Uniunii Studentilor din Romania. Am […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *