Inca o data la mare – vineri concert la...

Jurnal de concert in lectura autorului (7): Costinesti

23/08/2011 Comments (6) Noutati

Jurnal de concert in lectura autorului (6): Damage Bucuresti

Si eu care credeam ca va fi o seara linistita, cu un jam-session prelungit cu Ancuta, Alex, Madu si Radu, in care voi canta numai balarii doar de mine stiute, iar pentru ei vor fi sigur la prima vedere :-).

De mai bine de 7 ani de cand m-am apucat de cantat cat de cat serios (asta e un atribut care cu greu mi se poate atribui mie, dar na, asa e textul) n-am inceput la fix ora de pe afis. Dar ce rost avea sa mai asteptam cand la ora 21 clubul deja fremata de lume? Evident, ca lume a mai venit si ma intreb unde au incaput, ca initial noi estimasem ca incap vreo 50 de persoane inghesuite, dar se pare ca practic au incaput peste 70. Dar trebuie sa le cer scuze celor care au venit si nu au mai incaput, din pacate sunt putine locatii de vara in Bucuresti si am refuzat sa va bag in subteran pe caldurile de afara.

Multumiri tuturor celor care au suportat caldura, inghesuiala, sunetul nu prea formidabil, glumele noastre (uneori doar de noi intelese). Datorita lor, ne-am simtit artisti si tot datorita lor am inceput deja sa ne gandim la urmatorul concert in Bucuresti. Pana atunci, ne vedem vineri la Costinesti.

Fotografii de la concert gasiti la Max

6 Responses to Jurnal de concert in lectura autorului (6): Damage Bucuresti

 1. Andrei says:

  Foarte frumos a fost aseara. Am adus aseara vreo 10 oameni (dintre care 2 americani) si toti mi-au zis ca le-a placut foarte mult si s-au simtit foarte bine, desi marea majoritate venisera in neconostinta de cauza ca sa zic asa. :))

  P.S.: mi se pare foarte tare ca pana acum am auzit cred ca la toate concertele melodia cu toamna, mai putin acum cand chiar vine toamna :))

 2. Apollo says:

  Foarte tare a fost concertul, mi-a placut mult.

 3. gabi says:

  Hip hip ura pentru Alex pe care nu il cunosteam.

 4. make says:

  @Andrei – am uitat sa cant toamna, era pe lista, dar evident am pierdut lista :)))

 5. make says:

  @Apollo – pai daca toata lumea e incantata, mai facem 🙂
  @Gabi – stie Alex cu corzile 😛

 6. […] la laptop, contemplandu-mi miile de cititori ai blogului si citind articolele din presa ce elogiau concertul de luni seara, cand suna cineva la usa. Cine sa fie, zic, ca Sting a zis ca n-are timp sa vina la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *