Epilog la #AcousticBloggers no 3

Acum ca a cazut Guvernul e important sa….

27/04/2012 Comments (2) Blog

Cand pasiunea de a raspunde provocarilor iti e rasplatita (I)

Oamenii care implementeaza proiectul The REconcept ma fac sa ma simt ca un elev. Periodic, primesc din partea lor anumite provocari, toate legate de mediu (vezi provocarea cu Banca de apa). Iar eu, ca un individ 1) extrem de curios si cu chef de joaca si 2) persoana implicata in activitati de mediu, nu pot rezista provocarilor si le dau curs.

Intai a fost invitatia de a scrie un articol “legat la ochi” si cu lumina stinsa, primind chiar “dispozitivul” necesar pentru a face asta (foto dreapta).

Si cum maine (n.a. vineri, 27 aprilie) e concertul de la Lehliu, m-am gandit sa pun pe hartie playlist-ul pieselor pe care le voi canta cu Radu. Ce a iesit, puteti vedea pe A4-ul din stanga, scanat dupa prestatie. Prima concluzie ar fi ca am aliniatul in sange, insa nu il pun unde trebuie si doar din cand in cand. A doua ar fi ca mana mea devine foarte nesigura in absenta luminii. Tot ce sper e ca mana sa nu imi tremure si pe chitara cand e mai intuneric! Aparent insa, detin o doza serioasa de optimism, pentru ca scrisul deviaza, preponderent, in sus.

Si pentru ca m-am dovedit un elev silitor, am fost rasplatit cu o a doua invitatie, geniala ca executie (foto dreapta, pe hartie termosensibila), prin care am fost invitat sa vizitez Fabrica Coca-Cola si depozitul High-Bay de la Ploiesti, unul complet automatizat.

Vizita in fabrica a avut loc intre timp, pe 25 aprilie, dar despre ea vom povesti in episodul II al povestii noastre. Pentru ca prin acest prim episod am vrut doar sa va testez rabdarea si dorinta de a descoperi aceasta intamplare.

2 Responses to Cand pasiunea de a raspunde provocarilor iti e rasplatita (I)

  1. Alina says:

    Mai putem concluziona dupa analiza scrisului tau ca esti si optimist pe intuneric :)) (termini frazele urcand cu pixul in sus pe foaie).

  2. […] de fata a inceput enigmatic si provocator. Iar continuarea a fost pe masura, cu vizita la Fabrica Coca-Cola si depozitul High-Bay de la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *