HP, Windows 8 si muzica

festival piese folk

Secretul unui festival de folk de succes

15/11/2012 Comments (2) Blog

Ce nu trebuie ratat la Ziua de maine

Azi plecam deja spre Alba Iulia, evident ca bagajele nu sunt gata, evident ca mai am o groaza de chestii de terminat, evident azi ma voi enerva dintr-o suta de motive, dar plecam la Alba si asta face totul mai optimist.

Asa cum am spus, va recomand sa nu ratati concursul. In primul rand pentru ca sunt concurenti foarte buni, Apoi, organizatorii isi propun sa “creasca” o a doua sala pentru festival, dat fiind faptul ca sala de la Casa de Cultura a Sindicatelor este, de multi ani, mult prea mica, biletele fiind vandute in cateva ore. Tocmai de aceea, sesiunea de concurs este completata cu recitalurile unor oameni foarte dragi mie, pentru ca am cantat de multe ori impreuna si anume Ovidiu Mihailescu si Tapinarii.

Ziua de MaineDaca as recomanda un singur recital din festival, acela ar fi recitalul Nicu Alifantis. Omul asta e capabil de reinventari greu de imaginat, iar asta il face unul din artistii romani cei mai completi (si nu ma gandesc aici doar la folk). Pentru cei din Alba Iulia, e prima oara cand pe scena festivalului urca Daniel Iancu (vineri) si Alina Manole (sambata), deci si pe ei va invit sa ii descoperiti.

Fiecare editie a festivalului Ziua de Maine a avut si o serie de evenimente-satelit. In 2012, de exemplu, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, veti putea vedea video-expozitia carcaturistului Costel Patrascan intitulata “Am cam intins coarda“. Detalii gasiti pe site-ul festivalului.

Asadar, vineri, ora 11, ne vedem la Art Cafe Downtown pentru prima “cafea cu folk” de la Ziua de Maine 2012.

Organizatori: CJ Alba si Cultur’Art

2 Responses to Ce nu trebuie ratat la Ziua de maine

  1. […] A?a c? nu v? spun 😀 Dar ce v? spun categoric este c? de la primele acorduri (de?i Make m? avertizase c? urmeaz? o voce splendid?) m-a l?sat cu gura c?scat?. ?i m-a cucerit. Drept […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *