Cand te simti artist

Concert: AMR 7 zile

02/02/2013 Comments (3) Noutati

Lansare Gura Humorului la cald

Poti sa canti in sali de mii de locuri, pe stadioane – farmecul unui concert e dat de prietenii care iti sunt aproape in momentele-cheie. Nu stiu ce isi doresc artistii cand urca pe scena, dar stiu ce imi doresc eu. Imi doresc sa pot canta ce am chef intr-un anumit moment, fara a fi tras la raspundere pentru ca nu am cantat o alta piesa. Imi doresc sa nu am stresul numarului de persoane care vine la concert, sa ma pot juca linistit pe o piesa care imi place.

Si e teribil de reconfortant sa canti in fata unei audiente din care pe cel putin 75% ii cunosti personal. E ca si cand ai canta intr-o sufragerie, inconjurat de prieteni, la un ceai si un vin fiert. E flatant sa ramai fara piese de cantat, desi ai facut un setlist de 30 de piese si ai mai cantat si in plus.

Gura HumoruluiHOINAR prin Piata Matache a ajuns la Gura Humorului, iar o parte din el a ramas aici, impreuna cu o bucatica din sufletul meu (ala mic si negru).

P.S. Daca nu ati fost la concertul de aseara din Pizzeria La Bomba, dar totusi doriti albumul, Sorin Poclitaru are mai multe (n-a avut cand era mic, asa ca si-a luat vreo 10).

3 Responses to Lansare Gura Humorului la cald

  1. Ti-am pus codul embed in comentariul anterior :)) Aci e linkul: http://www.youtube.com/watch?v=c9rEvY9kf8s.

  2. […] DreamTeamRO, implicit despre Make, Chinezu, Dulea, Claudiu, ?tefan ?i […]

  3. […] Din punctul meu de vedere, o reu?it?. A fost un public restrâns, iar asta a transformat tot spectacolul într-o cântare ca pentru prieteni, în care Make a reu?it s?-?i ascund? emo?iile ?i s? ne încânte cu mai bine de 30 de piese. A scris el mai multe despre asta. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *