Cu Viorel Moldovan in marcaj…

Povesti din #cantonament (Ep. 1)

25/03/2012 Comments (1) Sport

Nationala de polo incepe ultima batalie pentru Olimpiada de la Londra

Echipa masculina de polo a Romaniei va pleca marti dimineata (27 martie) la Edmonton (Canada), unde va participa la turneul preolimpic de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra din vara acestui an. Nationala condusa de antrenorul Istvan Kovacs face parte din grupa A, alaturi de nationalele Muntenegrului, Germaniei, Greciei, Macedoniei si Olandei.

Primul meci va avea loc pe 1 aprilie, impotriva Germaniei (ora 23:10 – ora Romaniei). Primele 4 echipe din fiecare grupa se califica in sferturi, iar cele 4 semifinaliste se califica la Olimpiada de la Londra.

Echipa masculina de polo si cea feminina de handbal sunt singurele inca in carti pentru participarea la olimpiada la jocuri colective.

One Response to Nationala de polo incepe ultima batalie pentru Olimpiada de la Londra

  1. […] Am scris de polo cand au plecat baietii la Edmonton, apoi am preferat sa “tac” si sa ma uit in liniste la meciuri (cred ca din superstitie). E drept, am mai comentat pe twitter si facebook despre victorii sau inaintea meciurilor ca de, n-am putut sa ma abtin. Acum insa e de scris, tovarasi! E de scris pentru ca NE-AM CALIFICAT LA OLIMPIADA! Sau daca vreti, pot si mai mare de atat: […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *